Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

6955. kukucz (válaszként erre: 6954. - Puszunty)
2012. máj. 16. 21:57

Hát szorítok Nektek nagyon!!

Kíváncsi vagyok,mi történik majd veled...

6954. Puszunty (válaszként erre: 6953. - Kukucz)
2012. máj. 16. 21:09

Fogalmam sincs sajnos...

Csak a saját hormon mérésüket fogadják el.

Várok egy picit, hátha normalizálódik a ciklusom. Minden gyógyszert újra kell szednem, amit az endokrinológus kiírt, és korábban a kaáliban le kellett raknom.

Ha itt továbbra is elutasítanak, akkor másik intézetbe megyünk...

6953. kukucz (válaszként erre: 6952. - Puszunty)
2012. máj. 16. 21:01

Nem vagy könnyű helyzetben.Ha fontoskodik az ember az a baj,ha rájuk bízza,akkor meg lerázzák...

Most mit fogsz csinálni?

6952. Puszunty
2012. máj. 16. 20:53

Sziasztok!

Picit vegyes érzelmeim vannak továbbra is...

Tegnap voltam nőgyógyásznál, és szerinte nincs szó korai klimaxról, mint amit a kaáliban mondtak.

Most is ott volt a spontán nagy tüsző...

Az orvosom azt mondta, ne hagyjam magam lerázni... :-(((

6951. Cadri (válaszként erre: 6944. - Dora80)
2012. máj. 15. 21:38

Szia!

De jó igazán örülök hogy minden rendben van. Tényleg egy élmény én Tesómmal voltam néhány uh-on mikor a kisfiát várta az is nagy élmény volt. Én már kapom a szurikat csütörtökön megyünk vv-re és uh-ra remélem minden oké lesz.Vigyázz magatokra.

6950. dora80 (válaszként erre: 6949. - Pancsa39)
2012. máj. 15. 19:19

Ok, értem.

Ha gondolod elküldöm holnap az e-mail címedre a listát. Megvan elektronikusan is valahol...

6949. pancsa39 (válaszként erre: 6948. - Dora80)
2012. máj. 15. 19:15

Szia Dóra!

Mi 1.5 évvel ezelőtt voltunk először a Kaáliban.

Sajnos ott derült ki, hogy a páromnál van a gond.

1.5 évig emésztettük a dolgokat, majd most egy igen erős elhatározásra jutottunk, ez az utolsó esélyünk, hisz 41 éves vagyok. Felhívtam a múlt hónapban a Kaálit, és mondták, hogy van amit nem kell újból megcsináltatnunk, HIV, hepatitisz.

De kellett rákszűrésről, hüvelyváladékról friss eredmények, ezeket megcsináltattam. A párom volt urológusnál, aki megállapítótta az egyértelmű meddőséget. Voltam 3.napos vérvételen is, holnap érdeklődök az eredmény felől, hogy kiértékelték-e már...Most 29-én megyek és szeretnék addig a lehető legtöbb papírt begyűjteni, mert tanítási szünetben szeretném, ha beültetésig eljutnánk...

Visszatérve a kérdésedre, mi akkor nem kaptunk semmilyen listát, mert amit kértek, azt mind vittük, most pedig nem részletezték...

6948. dora80 (válaszként erre: 6946. - Pancsa39)
2012. máj. 15. 18:55

Szia!

Bejelentkezéskor nem kaptál "Előzetesen elvégzendő vizsgálatok" című nyomtatványt, listát? Azon minden le van írva, ha nam kaptál vagy nem tudsz szerezni, szívesen felsorolom, csak kicsit hosszú!

Bármelyik vizsgálat elvégezhető a Kaálin kívül, mindent elfogadnak (legalábbis ezeket biztosan). Csináltatsd TB-re, a háziorvos ad beutalót.

Az eredmények legtöbbje 1/2 évig érvényes, így addigra kell időzíteni, amikor 1/2 éven belül várható az altatás.

Én már mindent vittem az első konzira is. Itt Szegeden a vér-, vizeletvizsgálat hamar (másnapra) megvan, de ha az EKG-t és a belgyógyászatot TB-re csináltatod, ott lehet egy kis várólista. Arra én 2-3 hetet vártam, hogy bejussak, de gondolom ez változó. Ja és a vércsoport meghatározás is 1 hétbe került.

Remélem segített valamit... Ha kéred a listát szólj!

Sok sikert!

6947. dora80 (válaszként erre: 6945. - Kukucz)
2012. máj. 15. 18:27
:)))))))))))))))
6946. pancsa39
2012. máj. 15. 18:15

Sziasztok!

Milyen papírokat kell beszerezni az altatáshoz? Lehet a szakrendelőben is, vagy csak a Kaálist fogadják el?

Mikor kell megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat?

2 hét múlva megyek középidős UH-ra, már akkor érdemes vinni, vagy várjak vele???

Nem szeretnék fölösleges köröket futni, amit tudok igyekszem minél hamarabb megcsináltatni, hogy ne az utolsó pillanatokban kelljen rohangálnom, vagy esetleg ne tudjak időben kezdeni, mert valami eredményem hiányzik...

Nekem 100%, hogy lombikom lesz, nem inszemináció.

6945. kukucz (válaszként erre: 6944. - Dora80)
2012. máj. 15. 15:10
Húúú,de jó híreket hoztál!!!:-))
6944. dora80 (válaszként erre: 6933. - Cadri)
2012. máj. 15. 13:56

Szia!

Köszi jól vagyunk, azért csak most válaszolok, mert pont ma voltam UH-n, már a saját dokimnál, így igazán friss hírekkel szolgálhatok. Már 2,5 cm a pici, láttuk a kis keze-lába kezdeményeit és közben "táncolt" is nekünk! Hát nagyon nagy élmény, remélem hamarosan részed lesz benne! Kitartás, szurkolok!

6943. Anikó8383 (válaszként erre: 6940. - Clover7)
2012. máj. 14. 18:04
Szia. Oké mindig megírom ha lesz valami érdekes! Hátha összefutunk valamikor! Te is írj ha lesz valami izgi veled!
2012. máj. 13. 19:05

Sziasztok!

Kedden voltam a kaáliban konzultáción, a páromnak kell szednie most vitaminokat,(mert kevés a spermaszáma 2darab) utánna egy kontroll vizsgálat, csak nem tudom hogy mi van ha nem lesz több ezt nem mondta a Doktor úr. Valaki tud erről valamit? Mindenkinek minden jót szorítok.

Puszi mindenkinek

6941. clover7
2012. máj. 13. 18:54

ért valaki a laborpapírhoz,van ami nagyon aggaszt.vizelet vér +1,üledék vvt szám 4 lett.de nem mensizek,semmi maszat nincs.ez mitől lehet?

befolyásol ez valamit?

6940. clover7 (válaszként erre: 6939. - Anikó8383)
2012. máj. 13. 18:52
Én szúrom a suprefactot,a héten jön meg a mensim,akkor megyek majd ciklusindításra.de jó,akkor te kb 1héttel vagy előrébb mint én.majd mindig írj a vizsgálati eredményeidről.
2012. máj. 13. 15:30

Clover7!

Szia! Mi van veled? Mikor kell menned? Én szerdán megyek VV-re és UH-ra. Tegnap kezdtem az injekciókat.

6938. monilla (válaszként erre: 6936. - Pancsa39)
2012. máj. 12. 23:40
Nekem a háziorvos adta ki az útiköltség papírt. Kissé szigorú a rendszer olyan szempontból, hogy ha vizsgálatokra mégy csak tömegközlekedési eszközzel mehetsz (autóbusz, vonat). A menetjegyeket meg kell őrizned és tételesen csatolnod a háziorvos által kiadott nyomtatványhoz. A személygépkocsit csak a leszívásnál és a beültetésnél pecsételi csak le a Kaáli. Ami még fontos, hogy akkor veheted igénybe ha a Kaáli a lakóhelyedhez legközelebbi szakintézmény (lombikbébi centrum)
6937. clover7 (válaszként erre: 6936. - Pancsa39)
2012. máj. 12. 19:22
Persze,hogy leigazolják,a nőgyógyászodtól kell kérned
6936. pancsa39
2012. máj. 12. 15:08

Sziasztok!

Útiköltséges papírt leigazolnak a Kaáliban? Kitől kell kérnem? Nőgyógyásztól vagy a házi orvostól?

Elnézést a sok kérdezősködéstől, de én ebben még kezdő vagyok.

Köszönöm az előző kérdésemre küldött válaszokat.

Felhívtam a kórház nőgyógyászati osztályát, holnap reggel leveszik a vért, biztonságképpen viszem a listát...

6935. dora80 (válaszként erre: 6932. - Pancsa39)
2012. máj. 12. 07:06

Ha ez a 3. napi hormonszint, amit az előzetes vizsgálatoknál kérnek, akkor:

TSH, Prolaktin, Tesztoszteron, FSH, LH, Ösztradiol

Nekem ezt elfogadták.

6934. kukucz (válaszként erre: 6932. - Pancsa39)
2012. máj. 11. 21:28
Nem teljes hormon profilra gondolt?
6933. Cadri (válaszként erre: 6930. - Dora80)
2012. máj. 11. 20:55

Szia!

Köszi a válaszod egy picit megnyugtattál:-))

Nagyon bízok benne hogy minden oké lesz.Írok ha lesznek fejlemények.

Ti jól vagytok? Szépen növekedtek?

6932. pancsa39
2012. máj. 11. 18:08

A nőgyógyásznál mikor voltam rákszűrésen és hüvelyváladék vételen (a héten), kértem, hogy küldjön laborba is, de nem tudta megmondani, hogy mit kell megnézetni, azt mondta, hogy ahány Kaáli annyi protokoll, tehát kérdezzek rá.

Ma meg annyira izgultam, hogy elfelejtettem megkérdezni. Örültem, hogy 29-én mehetek...

6931. pancsa39
2012. máj. 11. 18:05

Sziasztok!

Kérdésem a következő: Mit kell nézetni a laborban a menstruáció 2. napján?

Elfelejtettem megkérdezni az asszisztenstől, és mivel ma megjött vasárnap be kellene menjek a ngyógyászatra, hogy a vért levegyék...

Amúgy május 29-én kell menjek középidős UH-ra, és jó lett volna, ha ez az eredményem is meg lett volna addigra...

Ha tudtok segítsetek!

Köszönöm.

6930. dora80 (válaszként erre: 6924. - Cadri)
2012. máj. 11. 18:01

Szia!

Ne keseredj el nagyon, még azoknak is akiknek 0,1 alatt van az AMH, még azokból is ki tudnak sajtolni 1-1 petesejtet. Nem is feltétlenül ez számít, mert képzeld, nekem az AMH 3,8. Ez nagyon jó, mégis a stimulációval 6 tüszőm lett csak! és csak 1-ben volt petesejt! És ebből az egyből van most az óriási örömöm!!!

Ezek szerint jövőhéten ciklusindítás, gondolom short protokoll lesz. S ha igen, akkor valószínű már ebben a hónapban meglehet a punkció is! Sok sikert, szorítok, s majd számolj be a fejleményekről!

6929. dora80 (válaszként erre: 6923. - Kukucz)
2012. máj. 11. 17:53
Persze, gondolom sohasem leszek "teljesen jól". Nem kívánom magamnak a kellemetlen tüneteket, voltak a közvetlen ismerőseim között is, akik megszenvedték ezt az állapotot, a végén már a sok kíntól, meg kimerültségtől naponta borultak ki... Így viszont marad a nagy talány, hogy él-e még? Ez sem sokkal jobb. Bár most mindig azzal nyugtatgatom magam, hogy nincs semmi ok arra, hogy baj legyen, s ki bízzon már most benne, ha nem az anyukája??? Így vagy úgy, az út nem is számít már, mindent megér az eredmény, bárhogy lesz! Bár már december lenne! :))
6928. zsuzsu 13
2012. máj. 11. 12:57

Páromnak here rákja volt nagyon régen ezért kapott sugarat a lágyrészekre ezután már a kentben nem találtak spermiumokat azt írták a papírra azoo spermia:((((((

Fel sem ajánlották a here biopsziát azt mondták csak donor jöhet szóba amit mi nem szeretnénk:((((((

6927. clover7 (válaszként erre: 6925. - Zsuzsu 13)
2012. máj. 11. 10:17
az egyik ismerősöméknek elsőre sikerült,ráadásul petesejt is csak 1 volt.Szerintem nem kisebb az esély,mint a simán leadott spermával.
6926. kukucz (válaszként erre: 6924. - Cadri)
2012. máj. 11. 09:04

Hú megfogtál..

Szerintem,ha levették a vért kérdezd meg,hogy mi a következő lépés.Ha jól visszagondolok,most írja fel az eredmények alapján a szurikat...Asszemm...:-)Ha mindenen túl van az ember,gyorsan törlődnek az információk:-)

Sok sikert!Egy kalappal!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook