Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

13525. plasancza (válaszként erre: 13523. - Mindy2002)
2015. febr. 25. 14:11
Én eddig ilyet nem is hallottam hogy fals pozitív de ezek szerint van,tegnap még kicsit reménykedtem amikor megnéztem a tesztet,de ma reggel a negatív után már éreztem hogy ebből nem lesz semmi,meg az asszisztensek arcára is rávolt írva,ha sikerül akkor rádnéznek mosolyognak na most ilyen nem volt.
13524. plasancza (válaszként erre: 13520. - Atir80)
2015. febr. 25. 14:08
Szia!10 óra után voltam mert reggel beszéltem a doktor úrral és akkor mondta hogy akkor menjek be és legyen biztos hogy mi a helyzet.
13523. mindy2002 (válaszként erre: 13519. - Plasancza)
2015. febr. 25. 13:35
Nagyon sajnálom, de legalább tudod mi a helyzet. Velem is ez volt. Pozitív utána negatív.... Pihizz aztán jöhet a következő, ami már tuti sikerülni fog!!!
13522. Atir80 (válaszként erre: 13518. - Mindy2002)
2015. febr. 25. 13:32
Igen jön a tavasz! Május a kedvenc hónapom😊 remélem az is marad hiszen Dalmaval úgy számoltuk akkor jön a következő lehetőség! igen próbálok optimista lenni máshogy nem lehetne ezt csinálni szerintem! Köszönöm a bíztatásod😊
13521. emilyrose
2015. febr. 25. 13:28
Sajnálom, akinek MOST nem sikerült. Én is csak ajánlani tudom a HCG vérvételt, gyorsan megvan, és nincs bizonytalanság.
13520. Atir80 (válaszként erre: 13519. - Plasancza)
2015. febr. 25. 13:28
Szia! Akkor ma reggel lehet láttuk egymást😊kitartás, eljön a mi idők is!!
13519. plasancza
2015. febr. 25. 13:21
Lányok tegnap délután pozitívat teszteltem,ma reggel negatívat meg 1-2 napja van enyhe vérzés,felhívtam őket,behívtak vérvételre és nem vagyok terhes.Rosszul esett de legalább mostmár biztosra tudom az eredményt és kicsit megnyugszok.Mindenkinek szorítok továbbra is,tudjátok egyszer mindenkinek összejön.
13518. mindy2002 (válaszként erre: 13517. - Atir80)
2015. febr. 25. 13:17
Fantaztikus, hogy ilyen optimista vagy!!!! Szívből kívánom, hogy sikerüljön!! Tudod tavasz :)
13517. Atir80
2015. febr. 25. 12:52
Sziasztok! Nem sikeült ebbe a ciklusba! De majd három hónap múlva újult erővel nekifutunk a dolognak.Kicsi fura de teljesen megnyugodtam.Mostmár következő alkalommal tudom mi fog rám várni és így azon már nem kelle fölöslegesen aggodnóm! Mandella, sokat gondoltam rád és tudod soha nem szabad feladni!Lányok köszönöm, hogy sokan bíztattatok!
13516. mandella (válaszként erre: 13513. - Mindy2002)
2015. febr. 25. 11:14
köszi
13515. mandella (válaszként erre: 13514. - Emmuci76)
2015. febr. 25. 11:13
nem, nem értettem félre
13514. emmuci76 (válaszként erre: 13512. - Mandella)
2015. febr. 25. 10:32
Ne haragudj, hogy ezt feltételezem, de nem értettél félre valamit? Igaz, hogy nekem eddig csak inszeminációm volt, de akkor azt mondta a doktornő, hogy ha meg is jön a vérzés, még szedjem tovább az utrogestant pár napig,mert vérzés mellett is lehet terhesség, viszont ha abbahagyom és mégis van terhesség, az vetélést okozhat. És abban a pár napban még csináljak tesztet.
13513. mindy2002 (válaszként erre: 13512. - Mandella)
2015. febr. 25. 10:21
Ezt én sem értem. Nem az volna a lényeg, hogy ne vérezz... Nálam a vérzésnél megemelték a progit és nem leállították. Mondjuk a hüvelygél helyett tabletta. Gondolok rátok!!!!
13512. mandella (válaszként erre: 13510. - Mindy2002)
2015. febr. 25. 10:13
már van az is. mármint élénk piros, törlésnél. hívtam, beszéltem vele, le kell állnom a progival, ki kell várnom a vérzés végét, majd csinálni egy tesztet (ezt nem értem, miért, akkor már nem mindegy?), majd pedig újra telefonálni.
13511. mindy2002
2015. febr. 25. 10:03
Atir megy a drukk!!!
13510. mindy2002 (válaszként erre: 13506. - Mandella)
2015. febr. 25. 10:02
Amíg nincs élénk piros vér, nincs baj! Hanyadik napon vagy? Lehet beágyazódás vagy progi nem úgy szívódik. Hívtad a Kaálit?
13509. emilyrose
2015. febr. 25. 08:55

Hűha, de aktívak vagytok! :)

Az új kaáli nagyon szép,csak a váró csalódás,10 körül volt elég hely, kíváncsi vagyok reggel nyolckor lesz-e. De egyébként világos, kultúrált, igényes. Végre nem azok az idétlen babás képeket, meg Orbán Viktort kell néznem. :)

K. drnő fáradtnak tűnt, de nagyon kedves volt. Jó dolgokat tanácsolt, aztán már rohant is transzferre.

Mi "csak" három évet vártunk a babára. Ebből egy év volt keményebb érzelmileg. Én a munkámból kifolyólag sok kismamával találkozom. Volt egy kis hullámvölgy akkor, hogy ha még egy kismama elkezd nekem itt nyavalyogni, akkor nem állok jót magamért.

Egyébként az a meglátásom, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje. Lehet, hogy egyből összejött a baba, de alkoholista a férje, beteg az anyukája, nincs munkája stb stb stb. Nem láthatunk bele mindenki életébe. Szóval, úgy általában senkit nem irigylek semmiért, foglalkozom a magam bajával. Mások élete nincs rám olyan hatással, hogy sírjak, vagy utáljam érte, vagy akármi.

Viszont bazi nagy taplóságnak tartom, a pozitív teszt mutogatását. És egy négy hetes gyereket sem kéne körbehordozni sehol, neki otthon a helye, meg a levegőn a babakocsiban. Valószínű anyuka máris megunta az otthon ülést.

13508. Shaunie
2015. febr. 25. 08:47
száz :)
13507. Shaunie
2015. febr. 25. 08:47
Lányok, nagyon köszönöm a megnyugtató szavaitokat!!!Nagyon kedvesek vagytok! Tegnap már komolyan azon gonolkoztam, hogy velem valami baromi nagy baj lehet és elképzelhető, hogy rossz ember vagyok, ha irígykedem mások miatt.Aztán meg az jutott eszembe, hogy talán mindazok után, amin keresztül mentünk, mégsem annyira meglepő ez a dolog. A Párom viszont megnyugtatott, szerinte természetes, ahogy éreztem ebben a helyzetben, mondjuk Ő ismer minden részletet, meg az említett párt is.Egy szó mint szát, köszönöm! :)
13506. mandella (válaszként erre: 13504. - Bubucat)
2015. febr. 25. 08:40
én elkezdtem az éjjel barnázni, pont én is már gondolataimban ott tartok, hogy sz összes vizsgálatot újra kell csináltatni majd...
13505. Kicsipicimó (válaszként erre: 13499. - Keditke3)
2015. febr. 25. 08:25

Keditke!

Az szuper, hogy jók az eredményeid, és hogy mindjárt kezdhettek. Mi ez a jajj? Nekünk is sikerülni fog! :-)

Mi már nagyon várunk a 3. lombikunkra, csak most nem szedek fogigátlót, persze most késik, de szerintem jövő héten biztos elkezdjük a szurikat.

Drukkolok!

13504. bubucat
2015. febr. 24. 20:54
a munkahelyemen is ez a helyzet. eljövök szabira (3-4 alkalom tuti volt már így!) és mire visszamegyek az a hír fogad, hogy valamelyik kolléganőm terhes. most a táppénz után megyek vissza és már azzal fogadtak benn, hogy az egyik csak terhes. pedig fél éve sincs együtt a sráccal... szóval lehet egy ideig kerülni fogom a kontaktot vele. jah és a hét legjobb vicce, hogy átnéztem az orvosi papírjainkat. ha belekezdünk majd 3 hónap múlva a következő lombikba, akkor az összes éves kötelező vizsgálatot meg kell ismételnünk. Páromnak is és nekem is. lecke feladva.
13503. mieke
2015. febr. 24. 18:09
Bocs Lányok, ha kicsit hosszú voltam... Szóval szerintem ez az írigység természetes, de aztán legalábbis nálam gyorsan elmúlik. Együtt örülök a barátnőimmel, ismerőseimmel, mert tudom, hogy hamarosan én is, és ti is át fogjátok élni ezt a határtalan boldogságot!
13502. mieke (válaszként erre: 13495. - Shaunie)
2015. febr. 24. 18:00
Az én környezetemben is elég sok baba születik. :-) Mindig úgy gondolom, hátha bevonzom én is végre... Az egyik jó barátnőmnek is nagyon nehezen jött össze az első gyermek. 26 éves volt, mikor 2 év próbálkozás után elkezdték a kivizsgálásokat, és spontán teherbe esett. Utána egy év múlva szintén megtörtént a csoda, ő akkor így fogalmazott. Az első kislány, a második fiú, 1,5 év korkülönbséggel. Szerettek volna harmadikat is, így sorban, soha nem védekeztek azután sem. Eltelt majdnem 10 év sikertelenül, majd a barátnőmnek endometriózist diagnosztizáltak. Ezután műtét, majdnem "kipakolták". Az eltelt évek alatt beletörődött, hogy nem jött össze a 3. baba, természetesen így is boldogok voltak a 2 gyerekkel. Műtét után 2 hónappal teherbe esett. Nagyon nagy volt az öröm, akkor már mi is benne voltunk a próbálkozásban. Megszületett a 2. kisfiú, vagyis a 3. gyermek. Sajnos, vagy nem sajnos utána sem védekeztek továbbra sem, és a barátnőm ismét teherbe esett!!! Áprilisban fog megszületni a 3. fiú, vagyis a 4. gyermek. Egyébként nagyon örülnek neki, és nagyon jó módban is élnek, nagyon várják a 3. kisfiú érkezését. Hát nagyon nagy gondban voltak, hogyan mondják el nekünk. Tudják min megyünk keresztül. Végül a férjemnek mondták el, aki aztán nekem. Én is azt éreztem, hogy nagyon írigy vagyok, és persze rögtön elsírtam magam! Aztán megbékéltem a dologgal, és én is nagyon örülök a picinek. A barátnőm mindenben támogat, és mindig mondja, hogy mostmár mindent elrak nekünk, és reméli, hogy hamarosan oda is adhatja majd a sok gyerekcuccot! :-) Mostmár mi jövünk Csajok :-))) Mindeki itt a fórumon!
13501. mieke (válaszként erre: 13495. - Shaunie)
2015. febr. 24. 17:34
Shaunie! Én is veled értek egyet! Nekem is nagyon fájt vona ez, kb. ugyanígy reagáltam volna le én is! De aztán persze látom a másik oldalt is: a nagy boldogságot. Valahol az is érthető, de ez valóban nagyon tapintatlan volt veled szemben!
13500. mandella (válaszként erre: 13495. - Shaunie)
2015. febr. 24. 17:06

Teljesen egyetértek veled, Shaunie.

Van egy nagyon-nagyon jó, legjobb barátnőm, akinek már két kislánya is van, az egyik 8, a másik 7 éves. Nagylányok már. Amikor fogantak, fejlődtek és születtek, én még közelébe sem voltam mindennek (pedig egykorúak vagyunk), nem volt párkapcsolatom, nagykanállal éltem az életet, és lám, mindvégig ÖRÖMMEL, irigykedés nélkül asszisztáltam végig mindkét terhességét, szülését. Őszintén mondom: egy fikarcnyit sem voltam irigy, örültem nekik. Most így a beszélgetésetek kapcsán viszont egy érdekes gondolat ötlött fel bennem: vajon hogyan reagálnék, ha most mondjuk ő teherbe esne persze abszolút spontán (ahogy eddig is) a 3. gyerekével? Hát... hiába a legeslegjobb barátnőm, irigy lennék, tudom, érzem, és nem azért, mert nem szeretem őt, hanem mert most olyan élethelyzetben vagyok, amilyenben.

Más: megértem ireni gondolatait is, lehet, nehéz az is, hogy mondjuk palástolja a boldogságát, az örömét az ember lánya, ha végre neki sikerül, de másoknak meg még mindig nem.

Lányok, legyünk egymással megértők. Jaj, Shaunie, most, hogy még egyszer elolvastam a soraidat, mindjárt bőgök... meghatódtam. Nem kell magyarázkodnod. <3

13499. keditke3
2015. febr. 24. 16:56

Kicsipicimó!!!

Minden eredményem jó,belevágunk az 5.lombikba!jaj...

Fogamzásgátlót szedek,fúj...

Te??? Minden rendben??

13498. keditke3
2015. febr. 24. 16:54

Húúúú,csajok!!

Azért bele fogtatok egy nagyon kényes témába!!

Érdekes olvasni benneteket!!

13497. Emily010
2015. febr. 24. 16:06
Shaunie én veled tudok egyet érteni. Sajnos, aki nem jár ebben a cipőben egyáltalán nincs tekintettel ránk, fogalmuk sincs, hogy nekünk milyen fájdalommal jár egy sikertelen lombik vagy a sikeres lombik után egy baba elvesztése. Én úgy gondolom, hogy Te nagyon erős csaj vagy és nem a semmiért akadtál ki. Szerintem is lehetünk irigyek ez is egy emberi érzés, amit megengedhetünk magunknak. Szeritnem az sokkal rosszabb, ha bármit elfojtunk magunkba.
13496. mindy2002 (válaszként erre: 13495. - Shaunie)
2015. febr. 24. 15:29
Én tudom, hogy Te jó ember vagy és egyszer eljön a Ti időtök. Nem ismerjük a hölgyet akiről írtál, de szerintem nem is tartozik ránk. A lényeg, hogy klassz csaj vagy, hogy ennyi mindent kibírtál és lesz hamarosan neked is babád. Nem vagy attól rossz ember, mert így érzel és elhiszem, hogy fáj, de küzdüni kell, mint itt mindannyian!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.