Szederdzsem recept

A Szederdzsem hozzávalói:
1 kg szeder
60 dkg cukor
tartósítószer


A Szederdzsem elkészítési módja:
Egy lábosban egy réteg szedret teszünk és megszórjuk a cukor felével.Ezután rátesszük a maradék gyümölcsöt és rászórjuk a maradék cukrot. Hűvös helyre tesszük.Másnap felforraljuk,kb 20 percig főzzük .Üvegekbe rakjuk kevés tartósítózert teszünk a tetejére,lezárjuk és száraz dunsztba hagyjuk kihűlni.


Kategória: Befőttek, lekvárok receptjei


A szederdzsem elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook