Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Száraz hús fórum

Száraz hús (beszélgetős fórum)


20. 12d083b51b (válaszként erre: 7. - 3d787b167a)
2016. okt. 22. 07:53

Nekem is a krumplis-tészta gombóc + vadas mártás ugrott be!


Vagy valóban felkockázva brassóinak, ledarálva rakott kel, rakott káposzta, hortobágyi palacsinta!!

Esetleg egy adag rakott krumpliba belerakni

19. geranna7 (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2016. okt. 22. 05:20

Tedd fel itt a kérdésedet, Biztos kapsz jó ötleteket.


[link]

2016. okt. 22. 05:18
Csak éppen szárazabb lesz. A zsír nem zaftosít!! :D
17. dioevi (válaszként erre: 15. - Massalhangzo)
2016. okt. 21. 23:26
írtam ,ma fözelék volt sült feltéttel, holnap nem vagyunk itthon ,így a mai maradék sültet akartam vasárnapra céklával...
16. massalhangzo (válaszként erre: 11. - Geranna7)
2016. okt. 21. 20:23
miert lenne? szerintem egy adag sultkrumpliban tobb zsir van, ha a hust atforgatod egy kis zsiron, nem lesz semmi problema
15. massalhangzo (válaszként erre: 14. - Dioevi)
2016. okt. 21. 20:22

furcsan fozol, en nem szoktam ugy elkesziteni etelt, hogy majd 2 nap mulva esszuk meg. addig mit esztek? :D


a koret meg barmi mashoz is jo. ha azzal a husival akarod, tedd vissza talalas elott a sutobe egy kis zsirral

14. dioevi (válaszként erre: 9. - Massalhangzo)
2016. okt. 21. 19:11
A cékla köret meg félig kész.....,és rá vagyok izgulva
13. dioevi (válaszként erre: 9. - Massalhangzo)
2016. okt. 21. 19:07
Mert ma főzeléken volt feltét ,és maradt ...,holnap meg nem leszünk itthon
12. fincsi5 (válaszként erre: 10. - Geranna7)
2016. okt. 21. 19:07
Én már hozzágondoltam a főtt tésztát. D
11. geranna7 (válaszként erre: 9. - Massalhangzo)
2016. okt. 21. 19:01
Aztán a sok zsírtól hasmenés.
10. geranna7 (válaszként erre: 8. - Fincsi5)
2016. okt. 21. 19:00
Csak én ezt nokedlivel vagy főtt tésztával tudom elképzelni. :)
9. massalhangzo (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2016. okt. 21. 18:06
miert tartogatod 2 napig? ha csak az a baj, hogy kisse szaraz, betennem sutobe egy kis plusz zsirral rovid idore
8. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Bubinana)
2016. okt. 21. 18:05
Jól hangzik.:))
2016. okt. 21. 18:00
Csinálj hozzá vadas szószt.
2016. okt. 21. 17:41
Gulyáskrém + főzőtejszín. Összerottyasztod bele a csíkokra vágott hús.
5. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Dioevi)
2016. okt. 21. 17:35
vágd apróra és csinálj orosz hússalátát.:))
4. dioevi (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2016. okt. 21. 17:22
Végül is le is fagyaszthatom..... De a céklaköret az már félig kész, hozzá akkor előveszek egy csirkecombot ....
2016. okt. 21. 17:14
Pénteken száraz hús, vasárnap fehérjepor. No para.
2016. okt. 21. 16:38
tunkold áfonyalekvárba
2016. okt. 21. 16:37
Feltétnek megsütöttem egy kis darab egybe combot. De mikor ettem nagyon száraznak éreztem. Kéne valamilyen szaft v. szósz rá.... a húst megtűzdeltem fokhagymával. Vasárnap gondoltam a maradékot megesszük sült cékla körettel.... Ötleteket kérnék

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook