Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Utaztatok már úgy külföldre nyaralni, hogy nem foglaltatok szállást, hanem mikor odaértetek, akkor kerestetek valamit? fórum

Utaztatok már úgy külföldre nyaralni, hogy nem foglaltatok szállást, hanem mikor odaértetek, akkor kerestetek valamit? (beszélgetés)

23. srcrss
jún. 18. 16:17
Csak országon belül.
22. Enissa (válaszként erre: 21. - Ruslan)
jún. 18. 16:11

Lányom azt mondta örökre hálás lesz, hogy elengedtem egy 2 hetes lovas vándortáborba.

Hol istállóban, hol szabad ég alatt az ottani kutyákkal aludtak szalmabálán, szénarakáson, koleszban. Persze ez tervezett volt, a sportegyesület szervezte, de én sem gondoltam, hogy ennyire nomád lesz ténylegesen. A lényeg a gyerekeknek óriási élmény volt, mentek erdőn-mezőn, éjszakára meg ilyen helyeken szálltak meg.

21. Ruslan (válaszként erre: 20. - Enissa)
jún. 18. 12:47
Megszoktam már, kiskoromban is aludtam a szabadban sokszor, aztán gyakran megyünk a hegyekbe is, ahol sátorban alszunk.
20. Enissa (válaszként erre: 18. - Ruslan)
jún. 18. 12:12
Tetszik ez a mentalitás.
jún. 18. 12:09

Egyszer volt ilyen un. egysegges hétvégi autóbuszos kirándulásom Velencében.

A nők a buszban hálózsákban élvezhették az éjszakát, a

férfiak, és a sofőr a busz alatt és a csomagtérben pihenhettek.

Mindez egy nagy parkolóban történt, tele izgalmakkal.

Jó buli volt akkor, ma már ilyenre nem vállalkoznék.

18. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 11:58
Nem foglalunk semmit. Ha nincs, alszunk a földön. De ilyen még nem történt. Egyedül nem megyek, de mikor megérkezünk megpihenünk a parkban, aztán nézelődünk és mindig kerül valamilyen olcsóbb jó hely. A fene f ellengzősködik, nem azért megyek, hogy ötven csillagos helyen mutogassam mim van. Egyiptomban lehet kapni minden sarkon, a Balkánon kicsit nehezebb, Magyarországon még nehezebb, ott drágábbakat kaptunk. Még Örményországban voltam, ott is lehet találni bárhol olcsóbbat.
17. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 11:46
Igen is, nem is! Albániában voltunk, átmentünk Korfura, aztán úgy döntöttünk ott töltünk pár napot. Egy idősebb házaspárnál találtunk szállást, soha olyan jó bort nem ittunk mint ott. Nem volt gond, mert mindenhol ki volt írva, hogy panzió, kiadó szoba, stb. Mindeközben Ksamilban volt szállásunk.
16. bnedora (válaszként erre: 15. - Bnedora)
jún. 18. 09:52
Hozzáteszem, mindig más városban.
jún. 18. 09:51
9 éve voltunk így Olaszországban 6 napig. A Bookingon keresztül mindig sikerült szállást találnunk.
jún. 18. 09:29

Horvátországban még most is látni az út szélén álló embereket, akik a családi szállásaikba keresnek vendéget.

Egyszer így találtak lányomék szállást.

Már az első is is nagyon rendben volt.

13. Enissa (válaszként erre: 10. - Alnisa)
jún. 18. 09:14
" Meg nem mindegy milyen az a szállás. Akinek mindegy, hogy hol van és esetleg puritán, koszos, annak jó opció, mert oly mindegy." Gondolom nem hajléktalan akar így utazni. Elég gáz a válaszod.
jún. 18. 09:05
Úgy 15 éve, a Horváth tengerparton, két héten át. Ott álltunk meg, ahol megtetszett. Így fedeztük fel Moscenicka Draga-t, ahova azóta is rengeteget visszajárunk. Szerintem a környék legbájosabb falucskája. Mostanság inkább előre tervezek, ami az AI-val hamarabb megvan, mint hogy meginnám a kávémat.
11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 08:04

Nem, de egyszer váltanunk kellett, és akkor gyorsan találtunk.

Olaszországon belül hova? Autót szeretnél bérelni, vagy nem? Vannak részek, ahol nehezebb csak úgy spontán szállást találni.

10. Alnisa
jún. 18. 08:02
Nem és nem is tudnák. Engem idegesítene, hogy úgy utazok akár 800-1200 km-t, hogy nincs szállás. Bazi fáradtan oda érsz és még keresgélj. Meg nem mindegy milyen az a szállás. Akinek mindegy, hogy hol van és esetleg puritán, koszos, annak jó opció, mert oly mindegy.
9. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 07:53
Régen, még a booking előtt. Általában találtunk, egyszer volt necces a helyzet, de az is megoldódott.
jún. 18. 07:49

Volt, hogy vis major kellett szállást találni.

Azért jobban szeretem előre megtervezni.

7. lolita2112 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 07:32
utaztam igy korabban en is ferjemmel,es nem volt gond.
jún. 18. 07:30
Nem vagyok nyugtalan. Csak szeretnék erről egy kicsit tájékozódni.Jó erről tapasztalatokat olvasni.
jún. 18. 07:26

Egyszer mentünk 2 gyerekkel kocsival Horvátországba, csak bele a nagyvilágba.

A cél annyi volt, hogy körbe megyünk az Isztrián, nagyon élvezte mindenki, nem görcsöltünk rá semmire.

Magyarországon is voltunk már így , elindultunk csak úgy, megtetszett egy hely és ott aludtunk. ezek hétvégék voltak csak.

Angliába lakóbusszal, és nem néztük meg tényleg nyitva van-e a kemping? Nem volt. Itt nem lehet parkolóban aludni, szállodát kellett keresni éjszaka. Kaland volt.

Az sem érdekelt, ezek az igazi maradandó élmények, nem rázott meg senkit. :) Ha nyugtalan vagy mi lesz, inkább ne menjetek!

jún. 18. 07:25
Még konkrétan nem tudom de Olaszország nagyon vonz. Egyedül mennék.
3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 07:14

Nem mindegy hova mentek.

Kétszer jártunk így 1-1 napra, egyszer szándékosan egyszer véletlenül, mindkétszer megoldódott a helyzet, de nem volt kényelmes.

jún. 18. 07:00
Egyszer Párizsba. Egy szarcsi Ibis lett a vége.
jún. 18. 06:50
Sziasztok. Ti utaztatok már úgy külföldre nyaralni hogy nem foglaltatok szállást hanem nikor odaértetek kerestetek valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook