Utaztatok már úgy külföldre nyaralni, hogy nem foglaltatok szállást, hanem mikor odaértetek, akkor kerestetek valamit? (beszélgetés)
Lányom azt mondta örökre hálás lesz, hogy elengedtem egy 2 hetes lovas vándortáborba.
Hol istállóban, hol szabad ég alatt az ottani kutyákkal aludtak szalmabálán, szénarakáson, koleszban. Persze ez tervezett volt, a sportegyesület szervezte, de én sem gondoltam, hogy ennyire nomád lesz ténylegesen. A lényeg a gyerekeknek óriási élmény volt, mentek erdőn-mezőn, éjszakára meg ilyen helyeken szálltak meg.
Egyszer volt ilyen un. egysegges hétvégi autóbuszos kirándulásom Velencében.
A nők a buszban hálózsákban élvezhették az éjszakát, a
férfiak, és a sofőr a busz alatt és a csomagtérben pihenhettek.
Mindez egy nagy parkolóban történt, tele izgalmakkal.
Jó buli volt akkor, ma már ilyenre nem vállalkoznék.
Horvátországban még most is látni az út szélén álló embereket, akik a családi szállásaikba keresnek vendéget.
Egyszer így találtak lányomék szállást.
Már az első is is nagyon rendben volt.
Nem, de egyszer váltanunk kellett, és akkor gyorsan találtunk.
Olaszországon belül hova? Autót szeretnél bérelni, vagy nem? Vannak részek, ahol nehezebb csak úgy spontán szállást találni.
Volt, hogy vis major kellett szállást találni.
Azért jobban szeretem előre megtervezni.
Egyszer mentünk 2 gyerekkel kocsival Horvátországba, csak bele a nagyvilágba.
A cél annyi volt, hogy körbe megyünk az Isztrián, nagyon élvezte mindenki, nem görcsöltünk rá semmire.
Magyarországon is voltunk már így , elindultunk csak úgy, megtetszett egy hely és ott aludtunk. ezek hétvégék voltak csak.
Angliába lakóbusszal, és nem néztük meg tényleg nyitva van-e a kemping? Nem volt. Itt nem lehet parkolóban aludni, szállodát kellett keresni éjszaka. Kaland volt.
Az sem érdekelt, ezek az igazi maradandó élmények, nem rázott meg senkit. :) Ha nyugtalan vagy mi lesz, inkább ne menjetek!
Nem mindegy hova mentek.
Kétszer jártunk így 1-1 napra, egyszer szándékosan egyszer véletlenül, mindkétszer megoldódott a helyzet, de nem volt kényelmes.
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Vonatnál az átszállás nélküli jegyvásárlás, hogyan történik?
- Debrecen-Nagyállomástól a Kossuth utcáig melyik busszal lehet eljutni átszállás nélkül?
- Az alábbi oldalon lehet hitelkártya nélkül szállást foglalni?
- Szállás foglalás hitelkártya nélkül utazási irodában?