Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítasz vagy mit teszel? fórum

Szakítasz vagy mit teszel? (beszélgetés)

febr. 10. 14:47
44 évesen én már nem vállalnék gyereket de persze ezt te tudod de ha iszik sajnos nem sok jövője van a kapcsolatotoknak ezt személyes tapasztalatból mondom
28. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 08:23

Alholoból szinte lehetetlen kiszállni.

Én biztos nem maradnák vele. Ilyen apát akarsz a gyerekednek????? Egy alholistát?

44 évesen én elengedném már a gyerek témát, de persze ez a te dolgod. De nagyon nagy a vetélés és a beteg gyerek kockázata.

febr. 9. 21:58

A fülakupunktúra NADA protololl segítségével nagyon jól le lehet jönni mindenféle függőségről. Egy dolog kell hozzá, hogy a kliens akarja. Akkor működik. Ha visszaesne, lehet újra kezdeni a protokollt, itt már rövidebb, és gyorsabb a folyamat. Bármikor visszatér a sóvárgás, lehet újra terápiázni. Így gyakorlatilag nincs visszaesés, vagyis ritkán fordul elő.

Mindenképp, feketén - fehéren beszéljétek róla.

Ha nem megy az őszinte beszélgetés, akkor később, más témában se fog menni. Őszinteség nélkül pedig nem érdemes és nem lehet kapcsolódni. Az csak színjáték, játszma.

26. komor (válaszként erre: 24. - 55Judit)
febr. 9. 20:28

Ha az Fi utána olvasás után veszi észre a férfi viselkedésében az alkoholos vonalat, hát akkor ott szerintem valami nem stimmel. Nem értem például, hogy ezt az egész dolgot nem a családjával beszéli meg, akikkel együtt kellene majd élni a párjának, hanem vadidegenektől akar önigazolást bármiféle konkrétum nélkül.

Van egy olyan gyanúm, hogy az Fi egyszerűen fél a komoly kapcsolattól.

25. Simi55
febr. 9. 15:50
Szó nélkül távoznék. Indokok nélkül.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Komor)
febr. 9. 15:47

Túltárgyaltunk. Fórumnyitó szerint amennyit iszik, az sok. Ha a viselkedésén is látszanak az italos ember jellemzői, akkor tényleg nem kevés.

Az ő kérdésére válaszolva: igen, én szakítanék.

23. komor (válaszként erre: 22. - 55Judit)
febr. 9. 15:37

Számomra továbbra is az a kérdés, hogy mennyit iszik. A tényleges adagból már többet lehet tudni, hiszen egy absztinensnek egy kupica is sok.

A szégyenletes mennyiség csak feltételezés, és még mindig nem tudjuk, hogy az a szerencsétlen delikvens mennyit iszik zugban. Ha egyáltalán.

22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Komor)
febr. 9. 15:24

Ezt írja: "titokban sok alkoholt iszik és utána olvasol a témának, úgy jön le a férfi viselkedése, hogy valószínűleg alkoholista"

Ez pont elég ahhoz hogy a pasi felejtős legyen. Már magában az is hogy titokban. ha csak időnként 1-2 pohárka valamit megiszik, azt normális esetben nem kell titkolni. Szégyenletes mennyiséget szoktak titkolni. Az meg hogy a viselkedése is árulkodik már arról hogy iszik, felteszi az i-re a pontot.

Én távol tartanám magam az ilyentől. Persze kinek hogy.

21. komor
febr. 9. 15:16

"mielőtt ítélkezünk érdemes jól átgondolni a dolgot"

Azt sem tudjuk, hogy a zugivó mennyit iszik. Egy kupica Becherovkát, két sört, esetleg két üveg bort, netán két üveg vodkát? A z fi még csak nem is beszélt a párjával erről a dologról, semmit sem tud biztosan, de azt elvárja, hogy vadidegen emberek állást foglaljanak a kérdésben.

Na erre mondtam, hogy ne legyünk farizeusok, mielőtt ítélkezünk, adjunk valamicske teret a tényeknek...

febr. 9. 15:13
Beszéljetek, kérdezz rá. Nekem nem kellene alkesz az biztos.
19. libikóka (válaszként erre: 17. - Komor)
febr. 9. 14:47
Aki nem alkoholista,,és most itt ne nézzük szószerint,,ha titokban piázgat sanszos ,hogy az.
18. Kacsahercegno (válaszként erre: 17. - Komor)
febr. 9. 14:41
Itt most kifejezetten kapcsolat és családalapítás a cél, azért arra nem biztos, hogy egy alkoholista a megfelelő partner. Sőt, ha felmerül, hogy titokban iszik, akkor azt is megkockáztatom, hogy onnantól már mindegy, hogy "valószínűleg" alkoholista, vagy "rendesen". Ha csak néha is dugiban iszik, az nem jelent jót a későbbiekre nézve. Más az, amikor x év ismeretség, házasság után csúszik rá valaki, és már van köztük valami előzmény, de ilyen esetben csak célszerűbb még nem nagyon belebonyolódni a dolgokba... Nagyon sokszor ez csak rosszabb lesz, és nem FI felelőssége sem kigyógyítani, sem tolerálni ezt.
17. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 14:28

Most akkor biztosan alkoholista, vagy valószínűleg alkoholista. Nem mindegy!

Az sem mindegy, hogy az alkohol szeretete mellett normális ember-e az illető. Számos híres ember megitta a magáét, annyit, hogy azt már alkoholizmusnak lehet nevezni, de senki sem mondja rájuk, hogy alkoholisták.

Azt mondanám ne legyünk farizeusok, mielőtt ítélkezünk érdemes jól átgondolni a dolgot...

febr. 9. 13:46
Én megbeszélném vele a dolgot. Nyíltan, egyértelműen rákérdeznék. Ha nem mered ezt megtenni bármilyen kifogás miatt, nem az a kapcsolat ami hosszú távon jó lenne mindkettőtöknek. Ha a másik letagadja a problémáját.... Ugyanez a helyzet.
febr. 9. 13:27
Igen, az, hogy nagy a sansza, hogy iszik, (előttem nem), de gyanús és így nem tudnék vele élni, még ha kedves és aranyos is irányomba. A gyerekvállalás is esélytelen..., pedig KÁR ÉRTE, A FÉRFIÉRT, MERT NAGYON JÓ SZÁNDÉKÚ EMBER...
14. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:31
Még jó ,hogy kiderült,,,, nem mennék hozzá semmi pénzért.
13. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - 55Judit)
febr. 9. 12:10
Ha egyáltalán összejön vele a gyerek. Az alkohol nem segít, hogy egészséges, használható spermái legyenek. Hozzámegy, eltölt vele X évet, aztán ott van gyerek nélkül, egy alkoholista férjjel, brrrr...
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:03

Annyira nem lehet fontos a gyerek hogy bárkitől, csak legyen.

Ha egy alkesztől vállalsz gyereket, vállalod a magzatod egészségi károsodását is. Olvastam hogy lehet idegrendszeri károsodás, növekedési problémák már méhen belül is, lehet a gyereked depressziós, még ÁDHD-s is! Esetleg értelmi fogyatékos. Enélkül sem egyszerű az élet, én ezzel nem bonyolítanám, de a te döntésed. Azt nem is említettem, milyen életed lehet egy alkesz mellett. Na és a gyerknek!

11. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 11:53

Ráadásul titokban iszik...

Menekülnék azonnal.

febr. 9. 11:34

Alkoholistától jobb nem gyereket vállalni.

Ill. 45 évesen is lehet, hogy jobb már nem megszülni egy gyereket

9. ,zumba (válaszként erre: 7. - ,zumba)
febr. 9. 11:34
Lemaradt: nem vállalnék már gyermeket.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 11:28
Szakítanék. És valószínűleg a gyerektémát is elengedném.
febr. 9. 11:26
Szakítanék. Szerencsére nem volt a családban alkohol rabja, viszont láttam árokban hempergőt, kerékpárral elzuhanó erősen alkoholos állapotú embert, akiktől a hideg futott rajtam.
febr. 9. 11:19
Nem mennék hozzá egy alkoholistához, bármi is legyen a többi körülmény. Igaz, nincs is bennem ez a megmentő komplexus, hogy majd én faragok embert egy alkeszből/semmirekellőből/agresszívból, szerintem ez az önsorsrontás tetőfoka.
febr. 9. 11:12

Hiába kedves, hordoz a tenyerén, alkoholistával sosem kötném össze az életem, a számok azt bizonyítják, nem tudják letenni az italt. Természetesen van kevés aki erősíti a kivételt. Nem szeretnék ilyen apát a gyermekemnek.

A házasságban vannak, lehetnek problémák, amelyek miatt újból iszik, mert azt találja megoldásnak.

4. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 11:05

44 évesen én már nem akarnék gyereket szülni.

Egyébként beszélnék vele, és ha nem szokik le, elhagyom. Mindig is kerültem az iszákosakat, nem viselem el őket.

3. A Nyuci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 10:57

Alkoholistának nem kéne gyereket szülni.

Titokban... még magának sem vallja be, jó sok idő lenne, amíg abból ki lehetne hozni.

febr. 9. 10:54

Nekem ez volt annak idején az egyetlen kizáró ok.

Volt "szerencsénk" alkoholista apához, egy életre meggyűlöltük az italt.

febr. 9. 10:50

Megismerkedsz egy komoly szándékú férfivel, aki a tenyerén hordoz és házasságot szeretne veled kötni.Be is mutat a családjának.

Bizonyos idő elteltével észreveszed, hogy titokban sok alkoholt iszik és utána olvasol a témának, úgy jön le a férfi viselkedése, hogy valószínűleg alkoholista....

Tekintettel a múltra, amikor több csalódáson és szakításon mentél keresztül és már ketyeg a biológiai órád, nem kellene várni a gyermevállalással... 44 évesen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook