Szabadkai piac (beszélgetés)
"Szia! Igen, nyitva van május 1-2-án is!! Telefonon megkérdeztem. Leírom ide a tel.számot, ahol lehet érdeklődni +381 24555377." Ezt találtam az Index fórumon!!! :)
Mi is szombaton mennénk,2-án.LESZ PIAC?
Sziasztok!!! Mi szombaton mennénk ki megint május 2-án!!! Lesz piac?? Vagy el se induljunk??? Köszönöm!!! :)
A múltkor, 2 hete hogy voltunk 5.000.- Ft-ért árulták! A strapabíróságáról nem tudok mit mondani, mert nem vettünk, de tényleg jól néz ki!!! :)
Sziasztok!
Május 3.-án lesz piac?
Sziasztok!
Április 3.-án lesz piac?
Sziasztok!
Azt tudom, hogy van kint Converse tornacipő, de az árát sajnos nem. Tudtok nekem erről mondani valamit? Illetve még esetleg az érdekelne, hogy mennyire strapabíróak ezek a cipők :) Köszi előre is :)
Ünnepek
Szerbia Köztársaság állami ünnepei, amelyek munkaszüneti napok 2015-ben:
- újév – január 1. és 2.
- karácsony – január 7.
- az államiság napja – február 15. és 16.
- a húsvéti ünnepek nagypéntektől húsvéthétfővel bezárólag – április 10-13.
- a munka ünnepe – május 1. és 2.
- az I. világháború végi fegyverszünet napja - november 11.
Amennyiben az ünnepnapok valamelyike vasárnapra esik, akkor a következő hétfő is munakszüneti nap.
Mi vasárnap szoktunk a busszal menni,Reggel 6-kor indulunk ,ha nincs előttünk több busz akkor szerencsésen 1/8-kor már ott vagyunk a piacnál.Azért jó ez a korai időpont,mert akkor pakolnak ki az árusok.Nincs akkora tömeg,de 10 után lépni sem lehet,nem vásárolni.Onnan 12-kor indulunk vissza és megállunk a Rodánál pénzt költeni,meg a WC miatt,ott nem kell fizetni.Általában 10 % kedvezményt adnak.Már 1/2 3-ra itthon is vagyunk a Tescó parkolóban.Szegeden.Már 2 éve vasárnap van a piacozás,havonta van busz.
Azt sokan mondják, hogy szombaton nem szabad menni, mert rengetegen vannak, de vasárnappal mi a helyzet?
Mi ha az autóval megyünk,akkor ott van maszek parkoló és őrzött is és oda megyünk mindig.Ott 300 Ft-t kérnek,de blokkot is adnak.
Reggel 8 óra körül kezdenek kipakolni a piacon.De 10 óra után már lépni sem lehet,nem vásárolni.Szűk a hely nagyon,sok a tömeg már akkor.Mi 1/8-kor már ott vagyunk.Mi busszal megyünk és igy oda és visszafelé is gyorsabb az átjutás,mint az autóknak.
A piacnál a parkolásért kell fizetni?? Ha igen mennyit? Hogy készüljünk!
Sziasztok!! Mi most mennénk szombaton előszőr Szabadkára Pest megyéből! Hánytól, hányig van nyitva a piac! Ezt azért kérdeztem, hogy előreláthatóan mikor induljunk!!! :)
Sziasztok!
Lenne még egy kárdásem, hogy valaki tudja-e, hogy pünkösd vasárnap nyitva van -e a piac? Nagyon fontos lenne!!
Sziasztok!
Valaki tudna segíten? Május 1-én pénteken nyitva lesz-e a piac?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Mi ma voltunk 😊
Nagyon klassz volt!
Gyermek ruhák szuper áron, szuper anyagból. Pl nike pamut melegítő 3000.-, nike póló 1100.-, strasszos-fodros lány pólók kb 1700.-
Air max 6-8000 Ft, egész jók, de látszik rajtuk, hogy nem eredeti.
Az 1-es csarnok volt a legjobb, ott voltak a legszebb ruhák.
Női melegítők nike, adidas, jó minőségű, 4500.-
Női pólók retro, nike, puma, stb.... 1200.-
Rengeteg szép ruha volt, érdemes volt kilátogatni! 😊
Ui.: hétköznap is nyitva - úgy hallottuk, ezért legközelebb nem szombaton megyünk, mert rengetegen vannak és a határátkelés is hosszadalmas....
Szia! Érdeklődnék,hogy az air max cipők milyen áron vannak.Nem voltunk még Szabadkán és messze is van tőlünk nem tudom ,hogy megéri e oda lemenni?
Üdv:Márió
Érdeklődni szeretnék, hogy a szabadkai piacon lehet-e motoros dzsekit vagy egyéb motoros ruházatot vásárolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia.
Mi kb. két hét múlva szeretnénk menni. Tudnál kicsit bővebben írni, miket láttatok még? Esetleg milyen áron? Tavaszi ruhák, gyermek ruhák? Táskák, cipők?
Köszi előre is.
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy most hétvégén húsvét miatt hogy lesz piac? Lesz ugyan úgy? Igazából a vasárnap érdekelne jobban! Meg hogy lehet már nyári dolgokat is kapni?
Köszönöm a segítséget!
Kedden vagy szerdán mennék Szabadkára, valakinek van infója, hogy kedden tényleg kicsi piac van, és nem érdemes menni??köszi előre is
1,5 hete voltam.
Vannak bőséggel szabadidőruhák, amilyen csak kell, színben, fazonban is nagy választék van. Anyumnak Adidast vettünk 4700Ft-ért.
Pólók: mindenféle márka van, sok helyen 1000Ft/db áron.
Kérdésem, hogy valaki volt- mostanában Szabadkán a piacon? Szabadidő ruhák, pólok tekintetében mi a helyzet? Árban és választékban.
Nekem nagyon jó airmax-en van onnan, szép varrott mintával, szépen eldolgozva minden, nem lóg belőle cérna ilyesmi, de az 12000 Ft volt, így is fele, mint itthon mondjuk.
Köszönöm szépen a segítséget,de visszatérve a cipőkre azokat is meglehet venni 3-4 ezer forintért? Vagy azok drágábbak!
Előre is köszönöm a segítséget!
A cipők azok másolatok,farmerek azok 3500 körül is vannak.Rengeteg a török cucc.Pólok fiataloknak olyan csiri-csáré színekben és mintával.Aki ilyen cuccokat akar ott nemigen talál,rengeteg dzseki,fölső,,bugyi,zokni,gatya ,A zokni török,és 6 párat adnak 1000Ft-rt.Van közte adidas,nike,de nem eredeti.
Sziasztok! A Szabadkai piacról szeretnék kérdezni ha tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném.Hallottam,hogy ott nagyon olcsók a cipők és a ruhák is,kb,milyen áron lehet venni egy airmax cipőt,vagy egy márkás farmert.Vagy egyáltalán megéri e lemenni?
További ajánlott fórumok: