Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Svédgomba (mikróban) recept

Svédgomba (mikróban) recept

A Svédgomba (mikróban) hozzávalói:
60 dkg gomba
2 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
2 db paradicsom

pirospaprika
majoranna
1,5 dl vörösbor


A Svédgomba (mikróban) elkészítési módja:
Egy edénybe beleöntjük az olajat és 2 percig 500 W-on melegítjük.Az apróra vágott vöröshagymát az olajba tesszük és 3 perc alatt 500W-on üvegesre pároljuk.A gombát vékony szeletekre vágjuk és hozzáadjuka hagymához.Az egészet megfűszerezzük,ráöntjük a vörösbort,valamint hozzátesszük a hámozott kockára vágott paradicsomot..Fedő alatt 15 percig 500 W-on pároljuk Félidőben egyszer megkeverjük. Friss kenyérrel,vagy pirítóssal tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A svédgomba (mikróban) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook