Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Sváb pacal-lencse saláta recept

Sváb pacal-lencse saláta recept

A Sváb pacal-lencse saláta hozzávalói:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.


A Sváb pacal-lencse saláta elkészítési módja:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt. A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra). Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem. A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem. Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A sváb pacal-lencse saláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook