Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sütőzacskóban sült csirkecomb burgonyával recept

Sütőzacskóban sült csirkecomb burgonyával recept

A Sütőzacskóban sült csirkecomb burgonyával hozzávalói:
3 egész csirkecomb /vagy amennyi kell a családnak/
10 szem krumpli /3 csirkecombhoz számoltam/
2 fej lila hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
olaszos villámpác
fokhagymapor



A Sütőzacskóban sült csirkecomb burgonyával elkészítési módja:
Az olaszos villámpácot az olajjal és fokhagymaporral elkevertem,a húsokat beirdaltam megsóztam és a páclébe tettem.Fél óra múlva /de lehet egy éjszakát is állni hagyni/ sütőzacskóba tettem.A krumplikat megpucolva négybe,a lila hagymákat ketté vágtam a fokhagyma gerezdeket egészben hagytam.Ezeket is megforgatom a páclében a húsok mellé teszem és végül a pácot is ráöntöm. Lezártam a zacskót és előmelegített 180° sütőbe toltam 1 órára,majd mikor elkészült,a sütőzacskó tetejét felvágva még rápirítok kicsit.

Bármilyen tetszés szerinti fűszerkeverék használható.Előző este is be lehet pácolni a húst,úgy a fűszer keverék jobban átjárja majd a combokat.A hús és a krumpli mennyisége a családtagok számával arányosan nő :-)
Aki szereti tehet még mellé zöldség féléket,répát,karfiolt,cukkinit stb.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sütőzacskóban sült csirkecomb burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook