Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
Jaj nehogy már egy kakaós csigától kiakadj!!!
Este fehérjedúsan egyél és helyre van rázva minden... még nincs olyan késő, hogy nagy gáz legyen.
Plusz egy kis mozgás :)
és máris jobban érzed magad :)
tollas vagy egy kis torna :)
csajok!
Olvassatok már bele , ha van időtök a Meg fordítjuk a zsír utcát ... című fogyis fórumba , kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla :)
na azért még van mit...
de már haladok :)
Sziasztok Csajszik!
Most éppen rosszat csináltam ... kakaós csigát ettem :(((
Nem kezdtem még bele a " csoda fogyimba " ...
Rossz kislány voltam megint , de miért vagyok ilyen béna pedig nagyon utálom , így magam.
Mi lenne??????????
Kitartunk a célig...
Nézétek meg a nyilvános mérlegelőmet :)
Büszke vagyok magamra és rátok is :), mert nélkületek nem ment volna...
Ja tök jó látni ahogy a csík csökken :)
amelyikőtöknek nincs csináljon bátran :)
igen ez így van...
Nagyon nehéz minden ilyenkor.
De most gondolj arra, mit szólna ő, ha "így" látna...Ő boldognak szeretne látni...
Elfelejtettem:D
Sziasztok:D
nem adjuk fel
majd jövünk egymásnak sírni és nem adjuk fel!!!!!!!!!!!
jaja :)
nekem is... bár most épp egész jó, de most "kívánós" lettem = csokira ;(((((((((((((
Én ugráló köteleztem és felüléseket csináltam , hát nem sok de azért valami , most nem futotta többre :)
MAMCILI:
Én is most vesztettem el a nagymamámat május 29.-én és ugyan úgy jártam mint te , hogy mikor kórházban volt 72 kilóra lementem a sok idegtől aztán ahogy meg halt nem ettem és nagyon rosszul voltam szédültem , fájt a hasam utána meg féltem , hogy össze estek és neki fogtam enni és ez lett az eredménye...
Sziasztok.
Ma reggel mértem magam sajna 66 kiló lettem ismét!!Mától jobban figyelek.
Ügyes
Én sokféle tornát nem végezhetek, nagyon kell vigyáznom, mert minden rossz mozdulat bajt okozhat(kop-kop gyorsan lekopogom)