Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Summertime sadness fórum

Summertime sadness (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Summertime sadness

13. air (válaszként erre: 10. - CheshireCat)
2013. febr. 21. 13:32
Ez volt nekem is az első gondolatom!
12. oliva40 (válaszként erre: 10. - CheshireCat)
2013. febr. 21. 13:23
Szép testet és szép lelket is szeret aki szeret! Egyébként a szépség relatív. Hidd el Cheshire! sokaknak te is nagyon ronda vagy!
2012. dec. 14. 08:02

a felhasználó(aki a fórumhoz tartozó cikket írta)közben már töröltette magát...hm

ennyire érdekli a hozzászólók véleménye!?

elég durva:/

valószínűleg csak ki akarta írni magából az esetet ismeretlenül.

2012. dec. 13. 22:13
nem vagy eleg szep. egyszeru :D
2012. dec. 13. 19:39

Ne hagyd, hogy megtévesszen az, hogy alkalmanként hív, nyilván ez csak kihasználás. Ha épp nincs senki, akkor jó vagy neki. Ha megszámolod hányszor keresett ő, és hányszor te őt? Na ez épp, hogy fordítva kellene legyen. Ha valami komolyat akarna nem hozza hívna fel, hanem először meg szeretne ismerni, józanon!

Tudom, hogy milyen egy becsapók tudnak lenni az érzelmek, mert az ember ilyenkor vak. Nem látja át a helyzetet úgy, ahogyan az valójában van. Az előttem hozzászólók valósan leírták, amit ők láttak, mert ők kívülállók, nekük nyilvánvaló a helyzet.

Lehet, hogy neked megfelelne a kapcsolatnak ez a szintje is, hogy egy-egy szép éjszakára találkoztok, de ezzel csak becsapod magadat, mert mindvégig ameddig vele vagy reménykedsz, hogy ebből komolyabb lesz, de soha nem lesz! És amikor majd nem keres, és úgy tesz, mintha ezer idegen lennél (mert van, aki ezt is megcsinálja..), akkor jössz te rá, hogy kire pocsékoltad el fiatalságod legszebb éveit.

Ha nem tapasztaltam volna meg, nem tudnám miken mész most át, de ennek így kell lennie, nagyon nehéz lesz, de hagyd a francba, jön majd az is, aki értékel és szeret, úgy ahogy megérdemled.

Leírhattam volna durván is, ahogy előttem már megtették, hogy felébredj a reménykedésekből, de remélem hatni fog így is. Felejtsd el, írd ki magadból a gondolataidat, sérelmeidet, és hagy, hogy érkezzen az életedbe az, akit valóban megérdemelsz. Fogadd el, hogy ez már csak egy régi emlék lesz, és csakis szórakozás volt..

8. Hallatlanka (válaszként erre: 7. - Krisz42)
2012. dec. 13. 19:08
Ja, nem használja ki a csávó a csajszit, csak él az állandóan nyakában lihegő, - ingyen - felkínálkozó lehetőséggel......Aztán reggel elhajtja a cs*ba a kiscsajt....
7. Krisz42 (válaszként erre: 6. - Tüdruk)
2012. dec. 13. 18:02
Miért használná ki?Teljesen egyértelművé tette a dolgot,mondta,h ő semmi komolyat nem akar,egyébként mindketten élvezték,akkor hol itt a kihasználás?
2012. dec. 13. 17:01
Te szerelmes vagy a fickóba, ő nem. Ő megelégszik egy dugással, neked több kellene. Nincs mit szépiteni ezen, a pasas kihasznál.
2012. dec. 13. 16:50
Mindig is lesznek olyan nők-és férfiak is-, akik nem tudják felfogni - lehet, hogy az agyi kapacitásuk nem teszi lehetővé - hogy ne fussanak olyan szekér után ami nem akarja őket felvenni! Az ilyen ember olyan szánalmas...és még el is meséli, hogy milyen ostoba! Pffffff...........
4. Krisz42 (válaszként erre: 1. - 063a7a4558)
2012. dec. 13. 15:43
Ha elég annyi,h az ágyban vagy borozgatásnâl megfelelő társaság vagytok egymásnak,akkor folytathatod,de ha több kell,akkor nem fog müködni.Szerintem zárkozz kicsit el.Ha ő fog jönni,akkor ne ugorj rögtön a nyakába,ne érj rá rögtön,ne egész éjszakára.Ha pedig nem keres,akkor ne találkozz vele,mert nem édemes.
2012. dec. 13. 13:30

Ez a hapsi csak kihasználja a kínálkozó alkalmat. Tudja, hogy téged bármikor megkaphat, ennyi.


Te vagy a buta, amiért mindig beledőlsz a dugájába, - és bele is fogsz még, ha újra meg újra bepróbálkozik, - hát lelked rajta.

Ha neked megfelel az is, hogy "használjon", akkor rajta. Ennél azonban szerintem mindenki többet érdemel...

2. kristo_f (válaszként erre: 1. - 063a7a4558)
2012. dec. 13. 12:22

Hm, user deleted!

Majd Lyól Lrágódunk rajta :)


Futott 2 kört a fickó hogy ne nézzék ku**vának :)

Ez női viselkedés te meg nyomultál mint egy férfi

Felcserélődtek a szerepek

2012. dec. 13. 09:08
Avagy, miért nem engedek többé egy nyári kaland kísértésének?
Minden egy balatoni borfesztiválon kezdődött tavaly nyáron. Sok szerelmi történet kerekedik ilyenkor, ugye? Azt hittem ez más lesz. Ezt is sokan mondják. Ez a történet, egy nehezen elfelejthető, nehezen elengedhető szerelem reményéről szól.

Ugrás a teljes cikkre: Summertime sadness

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook