Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sült-paradicsom leves recept

Sült-paradicsom leves recept

A Sült-paradicsom leves hozzávalói:
2 doboz darabolt paradicsom konzerv
fokhagyma
apróra vágott chili paprika
1 hagyma (opcionális)
olívaolaj
citromlé


A Sült-paradicsom leves elkészítési módja:
A paradicsomkonzerveket felbontjuk, lecsöpögtetjük a levet egy tálba, és félrerakjuk. A paradicsomot egy tepsibe tesszük és meglocsoljuk oliva olajjal. 10-15 perc alatt 200 fokon megsütjük (vagy amíg megsül kicsit). Amikor megsült a paradicsom (ne égjen oda!), a turmixgépbe tesszük, ráöntjük a lecsöpögtetésből eltett levét, bele egy evőkanál citromlét, egy kis chilit, és a hagymát. Utána felforraljuk és ízesítjük, ez alkalommal már csak cukor és só kell bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sült-paradicsom leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook