Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült kacsamell, párolt zöldséggel recept

Sült kacsamell, párolt zöldséggel recept

Elkészítési idő 40 perc

A Sült kacsamell, párolt zöldséggel hozzávalói:
4 db kacsamell
25 dkg zöldség keverék, amilyen otthon van, mindent bele
Só, pici őrölt bors, 2 kanál kacsa zsír


Sült kacsamell, párolt zöldséggel

A Sült kacsamell, párolt zöldséggel elkészítési módja:
A kacsamellet átmosom, letisztítom, a bőrös résznél 2 vágást csinálok, és enyhén besózom, kevés borssal is ízesítem. Állni hagyom. Magas falú serpenyőben a kacsazsírt picit felmelegítem, és óvatosan a bőrős fele legyen alul, belehelyezem, 2 perc után átfordítom, és fedő alatt párolom. Vizet nem tettem alá, mert nem kérte, átfordítom, még meg nem puhul, lesütöm, majd ráteszem a zöldségeket, és készre párolom, ha kell sózom. Jó étvágyat!

Kevés petrezselymes burgonyával tálaltam, de rizzsel is finom!


Kategória: Húsételek receptjei


A sült kacsamell, párolt zöldséggel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook