Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült csirkecombok, tepsis burgonyával recept

Sült csirkecombok, tepsis burgonyával recept

A Sült csirkecombok, tepsis burgonyával hozzávalói:
4 személyre:

8 db csirkecomb
1.3 kg burgonya
0.6 fej hagyma - vörös

bors - fekete (őrölt)
köménymag (őrölt)
1.3 evőkanál étolaj


A Sült csirkecombok, tepsis burgonyával elkészítési módja:
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk. Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült csirkecombok, tepsis burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook