Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
kúraszerűen szedni nincs értelme...
a telemarketing meg egy nagy szívás, hacsak ninbcs hozzá vmi óriási tehetséged. de ez elég ritkán fordul elő.
---
most döglök meg. hogy lehet, h az állatom még él? nem elég, h a valós állataim is hiányolnak? megpróbálom megkeresni.
nem vagyok túl jól, főleg, hogy elkezdtem egy telemarketinges cégnél dolgozni
de nem megy. Senki nem köt velem üzletet. Biztos nem mondom jól a szöveget. Vagy nem tudom. A munkanélkülim 44 ezer ft. Nem vitték túlzásba...
Nem tudom kell e igazán a gyógyszer. Szerettem volna, legalább csak kúraszerűen szedni, de a párom nem akarja.
Él még az állatod, és elég szomorú:(
Én fent vagyok még Facebookon:D
Vékony Viktória - egy fekete fehér kép van rólam kint.:D
de ha ezeket nem szeded be, akkor mi lesz? ezt most nem értem: te sem akartad ezeket a bogyókat, vagy csak a barátod nem?
gondolom, nem vagy valami fényesen, ha pszichiáterhez mentél. senki se megy oda örömében.
a facebookon megvagyok, csak egy régi regemmel. pont tegnap kerestelek, de nem találtam a képed, azt hittem, te is leszedted magad.
él még az állatom? basszus, azt hittem, ő megszűnik, ha én kilépek...
Voltam a dokinál. Megint xanaxot és cipralexet írt fel. Viszont nem szedem be őket... Párom szét is tépte a recepteket. Nagyon mérges lett.
Örült, hogy leszoktam róla, nem akarja hogy újra függő legyek.:(
Te hogy vagy? Láttam Facebookon nem vagy már. Az állatkád pedig megvan még.:D
Viki, mi volt a dokinál? ne tűnj el megint...
én is megyek nemsokára, mielőtt nem marad belőlem semmi:/
nagyon elveszett mindenki. Mondjuk én is eléggé:(
Azért néha benézek ám:D
Még mindig nincs munkám (vagyis vagyok egy helyen, de nem megy, így nem hiszem, hogy sokáig maradhatok), holnap megyek a pszichiáterhez, kérek valami gyógyszert, mert nagyon nem vagyok jól.
Adóellenőr nem rossz..jól keresnek.
Sok sikert!
köszönöm nektek!
Keresgélek folyamatosan. A párom egyik barátja egy cégnél dolgozik és oda mehetek telemarketingezni. Meg beadtam az APEH-hoz is adóellenőrnek. Meg még csomó helyre. Valami majd csak lesz. Igen remélem ennél jobbat találok. Nagyon szemetek voltak már velem. Aljas módon csinálták ezt az egészet. Már rég tudták hogy kirúgnak de nem mondták. Ráadásul se munkaszerződés, se semmi...
Ha valamit nem kapok meg, akkor megyek a munkaügyi bíróságra.
Viki, ahogy írtál a melóhelyedről, azt hiszem, ezek után már csak jobb lehet.
na de nem okoskodom, ez nem az a hely.
Sajnálom. :(
Gondolom elmész munkanélkülinek, és remélhetőleg mihamarabb találsz munkát, így legyen!
láttam. azt hittem nálam van a hiba.
na de vannak ennél nagyobb bajok is, szerencsére:///
oké
próbáltam írni ott neked, de taccsra megy a mozilla
és nem küldi el. Nagyon szar a chatje.
szia,
megvagyok, mindjárt megmosdatom a kis állatkámat a fészbukon:)
Mi a helyzet elveszettek???
Kafka hová tűntél?
Kösz, a teljes kimerütlség határán.
Te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?