Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Strassbourgi zöldségleves recept

Strassbourgi zöldségleves recept

A Strassbourgi zöldségleves hozzávalói:
15 dkg újkrumpli
3 kisebb sárgarépa
15 dkg karfiol
1 csokor vegyes zöldfűszer
10 dkg zöldborsó
5 dkg bélszín
vágott petrezselyem
tabascó


A Strassbourgi zöldségleves elkészítési módja:
Moss meg és pucolj meg az újkrumplit, vágd félbe őket. Apríts fel a sárgarépát, szedd rózsáira a karfiolt. Tedd fel a zöldségeket főzni annyi húslében, hogy éppen ellepje. Lógass bele a csokor vegyes zöldfűszert. Ha már majdnem kész, adj hozzá a zöldborsót és nagyon finomra vágott bélszínt. Tálalásnál ízesítsd vágott petrezselyemmel és pár csepp tabascóval.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A strassbourgi zöldségleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook