Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Sri Bhagavan üzenete! cikk

Sri Bhagavan üzenete!


Sri Bhagavan 1949. március 7-én született Nathan városába, Tamil Nadu államban az északi Arcot tartományban Dél-Indiában. Gyermekkorában azt érezte Bhagavan, hogy valami kisiklott az emberiség életében, valami nincs rendjén. A háborúkkal magyarázták ezt a folyamatot, mely járványszerűen terjedt. Bhagavan rájött, hogy az egyetlen oka az összes jelenlegi problémának az, hogy az élettől és az Univerzumtól elszeparálva érezzük magunkat. Mélyen azt érezte, hogy segítenie kell az emberiségnek, hogy igazán boldog lehessen, hiszen az minden gondot megoldana. Felismerte azt a szomorú tényt is, hogy az emberiség nem alakult át, bármennyire keményen is próbálkozik már több ezer éve. Valami, valahol nincsen rendben, és magabiztos volt, tudta hogy egy szép napon képes lesz segíteni az emberiségnek, hogy elérje régen várt célját a belső szabadságot és örömöt.


2007 március 7-én a születésnapján a következöt üzente a világnak.

Sri Bhagavan üzenete!


Minden szenvedés eredete abból fakad, hogy létezésünket elkülönülőnek érzékeljük. Tudatosságunk megkülönböztető, miszerint létezik az én és a nem én, az enyém és a

nem enyém, az én embereim és az én nemzetem, és a tied.

Mivel mindent szétválasztunk, a másik fenyegetettséget jelent számunkra. A fenyegetettség által kiváltott félelem nyilvánul meg háborúkban, konfliktusokban, és az erőszak összes formájában.


Így talán helyrehozhatatlanok vagyunk? Arra ítéltettünk, hogy egy rakás pesszimista filozófusként, vagy érzéketlen, fásult emberként, közösen gyászoljuk végzetünket?

Nem szükségszerű, hogy így legyen.


Mi mint faj óriási átkelés előtt állunk, mely az elkülönülés állapotából az egység állapotába visz át. A sötétségből a fénybe érkezünk, az igaztalanból az igazba. Felismerjük, hogy egyek vagyunk mindennel, ami csak létezik.


Bár mindannyian különböző életet élünk, helyileg és időben máshol helyezkedünk el, biológiailag, érzelmileg, és spirituálisan egyek vagyunk.


Csak egy test van. Ami megtörténik az állatokkal a tengerekben - ugyanaz történik velünk, férfiakkal és nőkkel is. Ami az erdőkkel megtörténik ugyanaz zajlik le a mi testünkben is. Hiszen a testünk olyan mint a fa, ugyanabból a földből született. A testünk nem intelligenciával felruházott mozgó agyagforma?


A föld lelkiismeretes gyógyítására irányuló törekvés, végül a mi testünk gyógyulását eredményezi.


Csak egy elme van. Ez ugyanaz az elme, ami ősapáinkon áramlott át, és ugyanez az elme folytatja életét gyermekeinkben és gyermekeink leszármazottjaiban is. Az a közös gyötrelem és fájdalom melyet embertársaink éreznek a világ egyik felén, rémálomként kel életre valaki más álmában vagy ébrenlétében a világ másik részén. Fájdalmaink és örömeink végeérhetetlenül összekapcsolódnak. Egyek vagyunk, és nem élhetünk tovább az elválasztódás, különlét illúziójában.


Csak egy tudatosság van. Holografikus univerzumban élünk. Minden egyes ember, aki felébredett az egység állapotára, segítséget nyújt több ezer embernek abban, hogy az egyetlen értelmes alternatíva mellyel megtapasztalhatják a valóságot, életre keljen

életükben.


Miután a valóság megtapasztalásunk megváltozott, tovább folytathatjuk a szeretet és az élet új minőségeinek felfedezését. Egy jobb bolygót teremthetünk a jelen és a jövő számára. Ez a mi közös sorsunk.
Írta: Fényszív, 2007. március 9. 16:40
Fórumozz a témáról: Sri Bhagavan üzenete! fórum (eddig 11 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook