Sportos fórum (beszélgetés)
Szép lassan elköszönök, mert 10 perc és kezdődik a meccs.
Mindenkinek jó szurkolást!
Lehet.De ettől még néha lehetett volna focira utaló magatartást mutatni.
Na,de nézzünk előre :) Az előbb még olyan boldogan írtam,hogy jaj,de jó,egyedül nézhetek meccset.Most,hogy nézem a beharangozót,már szenvedek.Mégsem jó :((
Szeretem a keleti blokk csapatait, de valahogy az egykori jugó tagállamok kivételt képeznek.
Igaz, mint írtam az olaszokért sem vagyok oda.
Itt inkább az szól számomra az olaszok mellett, hogy később egy olasz-francia meccs nagyobb csatát hozhatna, mint a horvát-francia.
Én nem szeretem az olaszokat, de mégis őket szeretném, ha a 8 közé jutnának. Azt gondolom erősebb csapat, mint a horvát.
Bízok én is a spanyolok sportszerűségében és remélem ,,éles" játszanak.
Csak attól mentse meg magát a válogatott ma,hogy 2-2-t játszon,mert senki nem mossa le róluk,hogy megbeszélt eredmény...Én örülnék,ha a digók mennének haza,de ne így.
Ma is tippmixeltem,kemény 200 ft-tal,de most nem eredményre,hanem gólra és szögletre.Nem voltam elég bátor :)
A spanyoloknak nincsenek olyan formában játszó csatáraik, mint a hollandoknak. Torres gyenge volt egész évben, David Villa sérült, Llorente pedig nem tudott ezek szerint az Atletico Madridban olyan teljesítményt nyújtani, hogy Del Bosquénak az elég legyen, hogy a kezdőbe tegye.
Az olaszok ellen nem is volt olyan játékos a kezdőben aki kimondottan csatár lett volna.
Ez egy komoly kontinenstorna,amit én naívan úgy gondoltam,hogy komolyan vesznek a sztárok is.Pénzt nem itt keresnek,ez tény.De hogy a sztárságot,a kihaénnem-stílust nem tudják félre tenni,az engem bosszant.
Most már senki nem lesz,aki a németeket megállítja.Talán a spanyolok,de ezt megint inkább a szívem mondatja velem :) Jah,ott lényegesen több sztár van,mégis egységes a csapat!
Én azt gondolom, hogy a holland csapat kudarcának az oka a túl sok kiváló képességű játékos.
Amíg csak egy-kettő van belőle és sok zongora cipelő addig semmi baj.
De itt úgy gondolom azok a nagynevű játékosok akik nem kaptak lehetőséget, csak a kispadon jutott hely számukra nem élték meg túl jól ezt a dolgot.
És ha nem is mondják ki a hollandok, lehetett a csapaton belül némi feszültség.
A portugáloknál mindenki tudja a játékosok is, hogy Ronaldo a főnök, mivel ő magasan a legjobb képességű.
De a hollandoknál a támadó szekcióban 4-5 azonos tudású játékos van. Akik egyszerre nem lehetnek a pályán. Az egójuk pedig akkora, hogy nem képesek elviselni, ha csak a kispadon jut hely számukra.
A németek már a torna előtt nagy favoritok voltak,ezt továbbra is tartom.A portugálok sem rosszak,de azért megnézném,hogy CR000 nélkül mire mennének,mert a beadások,sz.rúgások mind rá vannak kihegyezve.
A hollandok...egy szégyen.Mérhetetlenül szomorú,de egyben mérges is vagyok rájuk!
Maradtak a spanyoljaim,de az mégis csak más.
Nekem már ott kezdett egy picit elmenni a kedvem az egésztől,hogy egy antifutballt játszó görög csapat tovább tudott jutni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?