Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Spirál probléma? fórum

Spirál probléma? (beszélgetés)

1 2
2010. aug. 6. 13:55
Akkor nekem is kellene szerintem. Kb egy hónapja rakta fel a dokim és a mai napig vérzek valamennyire ebből 2x 3 napig nagyon. De nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, ugyanis a fogamzásgátló szuritól is 3 hónapig véreztem.
10. genia (válaszként erre: 9. - Lemoncello)
2010. aug. 6. 13:29

Igen ,csak helyileg fejti ki a hatasat ,de nekem csak az elso most varom hogy megjojjon ,de van nuvaringes forum es ott sokkal tapasztalttabak a lanyok mint en ,ha erdekel gyere at .

Harom havi gyuru nekem kb 10 ezer forint volt de ha jol ertettem ez gyogyszertar fuggo!!!

9. Lemoncello (válaszként erre: 8. - Genia)
2010. aug. 6. 13:19

Szia!

Meg tudnád írni, hogy mennyibe kerül a elygyűrű? És neked mit mondott a doki, illetve mi van a használatijában, hogy csak helyileg fejti ki a hatását vagy a hormon bekerül a vérkeringésbe is? Mert nekem minden doki máshogy mondja és ha bekerül a véráramba, akkor nem szeretnék....

Köszi a választ!

2010. aug. 6. 13:03

Menj orvoshoz szerintem is ,nekem is gondjaim voltak vele pedig ez mar a 4 spiral volt ,az utobbi felevben nagyoneros gorcseim es fajdadalmam volt ,vegul mar nem birtam leszedettem ..azota semmi gond a spiral allano gyulladast okozott!!!

Nuvaring huvelygyurut hasznalok meg vagyok elegedve vele,ha te esetleg meg szoptatsz akkor nem tudom jo e neked de mindenkepp

IRANY AZ ORVOS!!!!!!

2010. aug. 6. 13:01
Jobbulást neked, remélem nincs semmi komoly! Majd azért írj, hogy mit mondott a doki!
2010. aug. 6. 12:58
Húúúúúúúúúúúúúúúú,akkor fel is hívom!!!!!!!!!!Köszi nektek!
5. dbc526ea53 (válaszként erre: 4. - Dbc526ea53)
2010. aug. 6. 12:56
Kiegészítés: - Azonnal!!
4. dbc526ea53 (válaszként erre: 1. - Pumi87)
2010. aug. 6. 12:55

Remélem már rég az orvosnál ülsz. Nem akarlak ilyesztgetni,de bármi előfordulhat,az is lehet,hogy szurkálja a méhedet,ha nem neked megfelelő méretű eszközt raktak fel,szerinted ez mennyire lehet veszélyes??

Önmagában egy ilyen probléma,olyan gyulladást idézhet elő,ami egy egézségügyi "kaparáashoz" vezethet.

Azonkívül,ki tudja,hogy az eszköz a helyén van e eggyátalán,ugyanis,akár le is csúszhatott .

stb..........

Vagyis,mindenképp érdemes orvoshoz fordulni,ha jót akarsz magadnak!!!!!

2010. aug. 6. 12:55

Szia!

Teljesen ugyanebben a helyzetben voltam én is... :( Nem akarlak ijesztgetni de gyorsan menj dokihoz mert nekem azonnal le kellett venni teljes kismedencei gyulladás miatt. :( Pedig annyira nem fájt semmim amiből erre következtethettem volna. Csak nagyon sokáig tartott a mensi és kicsit többet görcsöltem.

2010. aug. 6. 12:41
Lehet valami gyulladás...Szerintem irány a doki!!!!
2010. aug. 6. 12:39
Szeptemberben szültem,majd spirált rakattam fel.Az elején még normális volt a vérzés.1-2 hónapja viszont mondhatni folyamatosan vérzek.2 hétig tartott most is a menstruációm,majd két napig semmi,és ma újra vérzek.Mi lehet az oka?Érdemes dokihoz menni ezzel a tünettel?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook