Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Spenótos pesto recept

A Spenótos pesto hozzávalói:
Hozzávalók (10 szendvicshez):
25 dkg fagyasztott parajpüré (natúr),
15 dkg reszelt parmezán,
5 dkg fenyőmag vagy napraforgómag,
1 marék friss bazsalikomlevél,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl olívaolaj,
2 evőkanál citromlé,
egy kis só


A Spenótos pesto elkészítési módja:
A kiengedett spenótnak csurgasd le a levét. A spenót felével turmixold pépesre a bazsalikomot, fokhagymát, fenyőmagot és a parmezánt. Apránként csurgasd hozzá az olívaolajat, hogy egész sűrű masszát kapj. A végén keverd bele a citromlevet, majd add hozzá a maradék spenótot. Nagyon finom mártogatósnak, ropogós kiflivel vagy pizzán, zöldségen grillezve is.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A spenótos pesto elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook