Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spenót Saba tésztával recept

Spenót Saba tésztával recept

Elkészítési idő 25 perc

A Spenót Saba tésztával hozzávalói:
20 dkg friss spenót
1 adag saba tészta (hajdina és fehér liszt keverékes japán tészta)
tej, liszt fokhagyma, só bors
1 teás kanál kacsa zsír


Spenót Saba tésztával

A Spenót Saba tésztával elkészítési módja:
A spenótot átmossuk, megfőzzük, majd hagyományos módon elkészítjük.
A saba tésztát a leírtak alapján megfőzzük, langyos vízben leöblítem, és villával feltekerve tányérra rakom,
2-3 spenót levéllel díszítem , mellé kanalazom az elkészült spenótot, és máris fogyasztható!
Jó étvágyat!


Gazdagabban is elkészíthető, ha tükör tojást sütünk hozzá.


Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 7. 16:36
A spenót saba tésztával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook