Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Spenót hússal recept

Spenót hússal recept

A Spenót hússal hozzávalói:
80 dkg spenót,
40 dkg darált hús (bárány, birka vagy marha),
2 evőkanál szemne,
1 kávéskanál só,
1/4 kávéskanál őrölt bors,
szegfűbors,
csipetnyi fahéj,
2-3 gerezd fokhagyma,
1/2 citrom leve.


A Spenót hússal elkészítési módja:
A megmosott spenótot szárastól fűzzük néhány percig. (Vigyázzunk, hogy friss, zöld színét el ne veszítse!) Majd szedjük ki a vízből. Szemnében pirítsuk meg hirtelen (kb. 5 percig) a darált húst, tegyük rá a fűszereket, a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálalhatjuk is. Rizzsel nagyon jó, joghurtot is kanalazhatunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A spenót hússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook