Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Spanyol sült rizs (vegan) recept

Spanyol sült rizs (vegan) recept

A Spanyol sült rizs (vegan) hozzávalói:
1 fej vöröshagyma
4 nagyobb paradicsom
6 gerezd fokhagyma
2 ek. sűrített paradicsom
2 jalapeno (vagy erős zöldpaprika)
5 csésze zöldségalaplé
1 tk. só
4 csésze hosszúszemű rizs
1 db lime
1 csésze morzsolt kukorica (konzerv)
1 csésze zöldborsó (konzerv)


A Spanyol sült rizs (vegan) elkészítési módja:
A vöröshagymát, fokhagymát, sűrített paradicsomot és a jalapenot turmixgépben fél perc alatt összemixeljük. Ezt a szószt egy edénybe öntjük, hozzáadjuk az alaplevet, a sót, majd közepes lángon kevergetve felforraljuk. A barnarizst egy hőálló üveg- vagy kerámiatálba öntjük, hozzáadjuk a paradicsomos szószt, majd alufóliával lefedve 45 percre 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Ha elkészült, összekeverjük a kukoricával és a zöldborsóval, majd meglocsoljuk a lime levével.


Kategória: Reform ételek receptjei


A spanyol sült rizs (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook