Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Spanyol módra sült homár recept

Spanyol módra sült homár recept

A Spanyol módra sült homár hozzávalói:
4 db homár farka
2 ek. paradicsompüré
5 dkg újhagyma
1 ek. worchester szósz
2 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
2 dl olaj


A Spanyol módra sült homár elkészítési módja:
A homár húsát felaprózzuk, majd elkeverjük a paradicsompürével, a szósszal és a felaprózott újhagymával, és visszatöltjük a páncélba. Tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsába megforgatjuk, és forró olajban megsütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A spanyol módra sült homár elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook