Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Spanyol leves recept

Spanyol leves recept

A Spanyol leves hozzávalói:
1 l paradicsom ivólé
1 kis fej vöröshagyma
1 kis zöldpaprika
1 közepes nagyságú uborka
1 evõkanál olaj
1 evõkanál almaecet
1 citrom leve

törött feketebors


A Spanyol leves elkészítési módja:
A paradicsomlevet összekeverjük az olajjal, az almaecettel, a citrom levével, sóval és csipetnyi törött borssal. Néhány órára hûtõbe tesszük, közvetlenül a tálalás elõtt hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát a kis kockákra vágott zöldpaprikát valamint az ugyancsak kis kockákra vágott, lehámozott nyers uborkát.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A spanyol leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook