Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Spanyol csirke II. recept

Spanyol csirke II. recept

A Spanyol csirke II. hozzávalói:
8 csirkecomb (csirkemellfilé is lehet),
só,
12 dkg margarin,
4 evőkanál méz,
1 narancs kifacsart leve


A Spanyol csirke II. elkészítési módja:
A csirkecombokat – miután a bőrüket lefejtettük – megsózzuk, és margarinnal enyhén kikent tűzálló tálba fektetjük. Alufóliával letakarjuk, majd sütőben, közepes lánggal félig megsütjük. Közben a maradék margarint egy kis lábasban fölolvasztjuk, a mézet belecsorgatjuk, a narancslével ízesítjük. 1-2 percig forraljuk, majd a húsra öntjük. A sütőbe visszatoljuk, és a mézes-narancsos lével többször meglocsolva, fólia nélkül szép pirosra sütjük. Burgonyapüré és savanyúság illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A spanyol csirke ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook