Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sótlan ropit hogyan tudok utólag megsózni? fórum

Sótlan ropit hogyan tudok utólag megsózni? (tudásbázis kérdés)


ápr. 3. 14:27
Spricceld le vízzel (szórófejes permetezővel), sózd meg,hagyd száradni és befalhatod.
24. pteri
márc. 27. 16:37
Végignyalom és meghempergetem a sóban. Csak most ne kínálj meg belőle senkit így.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Channa*)
márc. 27. 08:13

Én is a Sparosat veszem, csak a kék zacskósat.

A budget milyen? Én azt szeretem, ami világosra van sütve és matt a külseje. És persze sok só van rajta.

22. Channa* (válaszként erre: 20. - Epresturmix)
márc. 27. 07:57
Áááá, sokáig én is azt vettem és rájöttem, hogy az Sbuget sokkal jobb, illetve a CBA-ban lehet kapni ezt foody márkát, mix-et, kis perecet. Na ez a legfinomabb szerintem.
21. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 20. - Epresturmix)
márc. 27. 07:42
Pontosan!
márc. 27. 07:13
Én is lekaparom róla. Viszont csak a Nógrádi ropit veszem. Legjobb! :)
19. NomNom (válaszként erre: 13. - Fat Black Pussycat)
márc. 27. 06:49
Ja jó látom az instrukciót hozzá.:D
18. NomNom (válaszként erre: 13. - Fat Black Pussycat)
márc. 27. 06:48
Ezt most az ékezet hiánya miatt nem úgy olvastam elsőre ahogy azt te szántad. 😂
márc. 27. 06:44

Én is mellé nyúlok időnként és sótlant veszek, mert ugye van ilyen is. Nem csak ropi, hanem perec is.


Ilyenkor veszek egy sósat és azzal összekeverem. Nem nem lesz sós attól, csak ehető lesz a sóssal.

márc. 26. 22:11
15. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 14. - Vivo44)
márc. 26. 22:02
En meg ugy sem, mert itt nem kapni ;)
14. vivo44 (válaszként erre: 13. - Fat Black Pussycat)
márc. 26. 22:00

Világos mint a nap:-)))

Egyébként pedig mindenki úgy fogyasztja, ahogy neki jó.

13. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 12. - Vivo44)
márc. 26. 21:58

En a ropin is kakat keresek (olvassa ki mindenki szaja ize szerint), annyit tudok, hogy csomo nincs rajta :D

De amugy nem, en kiralylany vagyok, es jogom van hozza, hogy nekem semmi se legyen jo

12. vivo44 (válaszként erre: 6. - Fat Black Pussycat)
márc. 26. 21:48
Akkor mondhatnám, te még a ropni is a fogást keresed:-))))
11. vivo44 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 21:48
Csak válaszoltam a fórum nyitó-kérdésre, hogy ha nekem lenne ilyen problémám, én hogyan oldanám meg.
10. NomNom (válaszként erre: 2. - Asgardi)
márc. 26. 21:44
Uh ez de jól hangzik.:D
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Vivo44)
márc. 26. 21:44
Nem pergett le, erre most valamiért nem jutott. 🙀
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Asgardi)
márc. 26. 21:43
Jó ötlet.
7. asgardi (válaszként erre: 6. - Fat Black Pussycat)
márc. 26. 21:42

Egyszerű eset vagy, látom. :))


Értem, értem... Natúr ropi vagy miszösz.

6. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 5. - Vivo44)
márc. 26. 21:40
Attol meg a szezamot kaparnam le :D
5. vivo44 (válaszként erre: 4. - Fat Black Pussycat)
márc. 26. 21:32
Szezám-magos (sótlan)?
márc. 26. 21:30

En mindig ledorzsolom a sot, nagy banatom, hogy nem lehet sotlan ropit kapni :)


Nagyon nem szeretek elelmiszert pazarolni, de talan egy zacsko ropi nem a vilag vege, ha ennyire nem izlik.

3. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 21:29

A szállítás, pakolás következtében lepereg, leverődik a só, ezért ez elkerülhetetlen.

Utólag esetleg úgy lehet, hogy előmelegített sütőbe (220C) a ropit megspriccelni vízzel, meghinteni sóval és betenni 1-2 percre a sütőbe. TALÁN.

márc. 26. 21:23
Szerintem nagyon nem fog menni utólag. Én inkább megpróbálnék valami pikáns ízű mártogatóst csinálni hozzá, ami ellensúlyozza a sótlanságot. :)
márc. 26. 21:21

Bolti ropi, nincs rajta só.

Azt szeretném, hogy a sószemek rajta is maradjanak a pálcikákon, mint ahogy eredetileg szokott lenni.

Kivitelezhető valahogy?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook