S.O.S.Véleményeket várok!! (beszélgetés)
Valamelyest egyetértünk.
Lehet, hogy valóban nem gondoltál arra, hogy ajánlatot fog tenni neked, de hogy így történt a hiúságodnak ez jól esett, nincs ebben semmi. Ha csak ennyi, akkor nem kellene megmondani a férjednek, a pasinak viszont meg kellene magyarázni, hogy hol vannak a határok. Ez volt az első és az utolsó amiről hallgatni fogsz. Ja, és attól, hogy egész héten egyedül vagy, komolyan veszed a házasságod.
főleg ha a férj kicsit hírtelen haragú és egyből átmegy és lekever neki egyet
a feleség egyből megtudná, hogy valami gáz van
Én elmondanám.
Mi van,ha annyira jó barátok,hogy épp téged tesztelnek?
Mennyire vagy hű,mennyire vagy őszinte.
Ez a házasság alapja.
Ha pedig mégsem egyeztek meg,akkor az a barát nem barát.---nyugodtan elmondhatod.
Egyáltalán hogyan ajánlotta fel magát???:P
Lehet, hogy csak lazán és ártatlanul flörtölgetett.
Hát én is erre gondolok.
Feleségével is jóba vagyunk,sok mindent megbeszélünk,szinte napi szinten.
Még ugratni is szokott,hogy talán van köztünk vm.
És vajon mi miatt tett ajánlatot?! Nem gondolod, hogy félreérthető voltál számára? Vagy nem lehet, hogy csak poénkodott? Ezek így leírva nem adják vissza a teljes igazságot. Ha esetleg félreérthető voltál neki, mondd el, hogy te nem akarsz tőle semmit.
Nem tudom, melyik lenne a legjobb megoldás. Valakinek elmondanám, hogy tudjam majd bizonyítani, ha bekavar. Neki van családja? Mert, ha van, szerintem akkor jobb csöndben maradni...
Ha neked semmit nem jelentene ez a pasi, akkor szerintem ezt a fórumot se indítottad volna.
Ne mondd, hogy legalább a női hiúságodat nem legyezgeti:)
Én ezzel értek egyet. Megmagyarázod, hogy nem. De kár viszályt csinálni belőle. Még évtizedekig szomszédok lehettek.
Ha nem érti meg, akkor már más szitu.
Gyermekeink 1 idősek,egy utcában lakunk.Néha összejárunk piknikezni,stb.
Napi szinten találkozunk,vagyis találkozok velük.A férjem kamionozik,7végente van itthon.
Mondd el... az ilyen barát nem barát... és mivel visszautasítottad, lehet, hogy majd
"kicsit" átformálja a történetet...
Jobb tisztán látni az ilyen dolgokat!
attól függ
nagyon nagyon jó barátja a férjednek?
,,Felajánlotta magát,, 1 közeli barátunk,persze nekem eszem-ágába sincs ,,félre lépni,,.
Fogalmam sincs,hogy elmondjam-e a férjemnek,vagy tartsam magamba?!?!?!
Ti hogy tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok.
- Iskolából szökött gyermek. A történetet írom, véleményeket, tanácsokat várok.
- Van-e valakinek fog implantátuma? Véleményeket várok :)
- A megszakadt kapcsolatokból úgy lehet leggyorsabban meggyógyulni, ha együttműködünk a Szent Szellemmel? Véleményeket várok...
- Mit gondoltok erről? Érdekel a véleményetek, de semmiképp nem kioktatást várok!