Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sosem lesz olyan rend, mint ahogyan szeretném.... fórum

Sosem lesz olyan rend, mint ahogyan szeretném.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 4. 09:45
Leosztani a család többi tagjainak a feladatot.
13. 55Judit (válaszként erre: 9. - Birebora)
dec. 3. 15:50
Igazad is van. Minek túlzásba vinni bármit is?
12. 55Judit (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
dec. 3. 15:48

Ezt úgy értsem hogy a bejegyzésem alapján arra következtetsz hogy mocsokban élek? Ez szuper!

Nálam tavasszal és ősszel van olyan takarítás, hogy a bútort is kihúzgálom a helyéből. Közben csak porszívózás, feltörlés, portörlés van ahogy eszembe jut. Képzelheted mekkora a mocsok.😉

dec. 3. 15:21

Szélmalomharcot vívni felesleges dolog. Én 3 megoldást látok:

1. Elkezded a rendrakást másként, azaz hatékonyabban csinálni. Kísérletezel türelmesen.

2. Az önmagadnak támasztott elvárásból visszaveszel és akkor már nem akarod annyira azt szintű rendet, mint most.

3. A fenti kettőt kombinálod.

dec. 3. 08:39
Mi ketten vagyunk rend van. De ahol vannak gyerekek az teljesen más.
9. birebora (válaszként erre: 4. - 55Judit)
dec. 3. 08:39
Én az autóra is ezt mondom.
dec. 3. 08:11
Ismerős érzés, megértelek. A rend nagyjából jó nálunk, (mindenki elpakol maga után), de a tisztaság, a takarítás már problémás. Ahogy öregszem, nem megy olyan tempóban és mértékben, ahogy szeretném. Én azt találtam ki, hogy minden nap csak valami "kicsit" csinálok, és megpróbálok örülni annak kicsinek. Egyre többször sikerül. :)
7. Titkos üzenet (válaszként erre: 4. - 55Judit)
dec. 3. 00:42

Van aki meg tud lenni évekig mocsokban, valaki nem.

Egyszer 1 évben egészséges egy nagytakarítást végezni szerintem!

Jegyzetbe fel kell írni hogy mi, mikor volt!

Nagyon hasznos! 👍

Nekem erre külön Word dokumentumom van!

6. Titkos üzenet (válaszként erre: 4. - 55Judit)
dec. 3. 00:38

Volt a munkahelyemen két kollégapáros, ügyelet szerint.

Amit az egyik páros szétbarmolt a saját ügyeletében, azt a másik helyre rakta az övében.

Egymás idegeire mentek. Meetingen hatalmas balhék! :)

5. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 21:31

Ezzel én is így vagyok. Néha elkeserít, de aztán meg azt mondom magamnak, hogy a csuda vigye el, nem ez a legfontosabb dolog, emiatt nem érdemes bosszankodni. Csinálom, ahogy tudom.

Idézem Juditot: "A lakás van értünk és nem fordítva."

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 18:00
Ahol laknak, mindig arrébb kerül valami és porolódik, piszkolódik. Mikor kell, megcsináljuk. Lakunk. Ezen ne stresszeld magad. A lakás van értünk és nem fordítva.
dec. 2. 17:39
Nálunk sem, de próbálom elengedni!
dec. 2. 16:50
Gondolom, nem egyedül élsz. Egyszer 4 napra elment a család, hát azóta és azelőtt se unatkoztam annyira.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook