Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sosem alszom ki magam a macskám miatt. 😪😪😪 fórum

Sosem alszom ki magam a macskám miatt. 😪😪😪 (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
20. Sirga (válaszként erre: 18. - L.luiselotte)
nov. 23. 14:32

A legjobb nyugtatók, a legkellemesebb terápia. :) Zavar, ha felébreszt hajnalban - főleg, ha utána nem tudok visszaaludni -, de én döntöttem úgy, hogy alhat a hálószobában a konvektoron, és megnyugtat a tudat, hogy ott van. (A dorombolása a legjobb altató. :D) Másrészt, amikor a Párom éjszakás, nem vagyok egyedül. Ez is valami.

Megértem azokat, akik nem alszanak velük, nincs is ezzel baj. Nekik úgy jó, nekem így. :)

19. zena01
nov. 23. 14:30
Engem is felébreszt éjjel. De legalább ő jól jár. Simizem és visszaalszik. Én már nem olyan könnyen alszom el. De azért imádom!
nov. 23. 14:01
A mi Picikénk tényleg nem egy altatókúra, de amikor éjjel nem alszom és valami rossz jár az eszemben, megnyugtat, amikor muzsikál és hozzámbújik. Amikor érzi hogy valami miatt totál kivagyok, megmosdat. Mondjuk mi már elég régóta összeszoktunk.
17. Alnisa (válaszként erre: 16. - ,zumba)
nov. 23. 13:51

Mert nem kelsz fel néha pisilni, vagy a gyerekhez.

Aha tényleg.... Vicces vagy

16. ,zumba
nov. 23. 13:15
Én biztos nem tudnék helytállni a munkában, ha éjjel kétszer is költögetne a cica. A kialvatlanságnak lesznek következményei hosszútávon. Volt nem is egy cicánk már, lakásban, ágyban soha nem aludtak. Szerintem sem valók oda.
nov. 23. 12:55
Még egy dolog: Aki nem tud aludni a macskájától vagy a kutyájától, az ne panaszkodjon, hanem oldja meg!😀
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Secret8)
nov. 23. 12:53

Pontosan ilyesmit akartam írni, mielőtt elolvastalak, illetve meg akartam kérdezni hogy a macska ágyban altatása a fontosabb vagy a pihentető alvása.


Nagyon szeretem a macskámat, de az egy állat akkor is. Mint ilyennek, megvan a helye. Semmi keresnivalója nincs az emberek ágyában. Mindegyik állat a saját helyén érzi a legjobban magát. Ahova odalett szoktatva, ott van szívesen. nem hasonlítgatok embert állathoz, de ha belegondolunk, mi a saját megszokott ágyunkban szeretünk legjobban lenni.


Az én macskám kinti-benti cica, az éjszaka kivételével akkor jöhet be mikor akar. Vannak helyek a lakásban ami tiltott zóna. Ilyen az ágy és az asztal.

nov. 23. 12:44

Biztos meg leszek kövezve, de miért kell magadat alárendelned a macskádnak? Nálunk is van állat, egyedül alszik (bent), senkit nem zavar. Eszembe nem jutna például a hálószobában altatni, vagy magam mellé venni az ágyba. De ez az én egyéni heppem, hogy állat nem való a vetett ágyba. Főleg, ha még aludni sem tudnék mellette.

Attól még lehet családtag és kedvenc és minden, hogy úgy alakítod az életed, hogy a nyugalmad meglegyen. Szerintem ebben semmi elítélendő nincs.

12. Alnisa
nov. 23. 12:41

Van egy nagyon egyszerű trükk az éjszakai macska kijárásnak! Benti macska, ők nem kéretőznek ki! Ha pisilni kell, mennek az alomra.


Éjszakára én beszedem a játékokat, mert tuti hajnali 4 felé a legjobb játszani... :D

nov. 23. 11:52
Ezt a vallomást akár én is írhattam volna. :) De nyilván velem van a baj, mert ha felébreszt, órákig nem tudok visszaaludni.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Bnedora)
nov. 23. 11:28
Igen, az állattartás "örömei". 😀😀
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Sirga)
nov. 23. 11:26

Zörög, játszik, rohangál.

Ha csak alszik mellettem, az egyáltalán nem zavar.

nov. 23. 11:24
Egyelőre nem.
nov. 23. 10:14

Két macska és két kutya van. Nálunk az a szokás, hogy ami ide kerül, az itt is marad halállukig. Ezt bizonyítja, hogy az öreg kutya 17 éves is elmúlt.

De megfogadtuk, hogy ha ezekkkel amik most vannak lesz valami, akkor többet már nem hozunk, se kutyát se macskát. Éjjel biztos az ébredés kétszer, amikor a két macska, természetesen különböző időpontokban ki megy.

nov. 23. 09:52
Aki cicát tart, annak számítania kell a sok kellemetlenséggel, amivel jár az állattartás. Pl. az egyik cicám nem csinál az alomba, így fél 5 körül nyávog, kaparja az ajtót addig, amíg nem engedjük ki. A nővéremet sem hagyják sokszor aludni. Főleg ott, ahol több cica, kutya van, ott mindig szeretne valamit csinálni az egyik. Ilyenkor a gazdinak muszáj topon lennie.
nov. 23. 09:22
És nem befolyásolja a munkádat az alváshiány?
nov. 23. 07:42
Én több macskával alszom, nem zavarnak. Van aki állandóan ráfekszik a lábamra, őt odább szoktam tenni. Egy idő után megtanulták, hogy ne rám feküdjenek, mert akkor ők sem alszanak nyugodtan :D
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 23. 06:44

Szedte vette😼mennyi baj van velük mostanában:))


Mi a helyzet?

nov. 23. 06:41
Ismerős ... Mit csinál a szőrmókod? Mi az, amivel nem hagy aludni?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook