Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sós szezámmagos perec recept

Sós szezámmagos perec recept

A Sós szezámmagos perec hozzávalói:
Hozzávalók:

50 dkg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
4-5 evőkanál tejföl
15 dkg zsír
pici cukor
1,5 evőkanál só
10 dkg szezámmag


A Sós szezámmagos perec elkészítési módja:
Hozzávalók: Elkészítés: A hozzávalókat egy tálba tesszük és jól összegyúrjuk. Miután összeállítottuk a tésztát, pár perc pihentetés után 3-4 mm vastagságúra kinyújtjuk, és formázzuk. Megszórjuk szezámmaggal (én nem szoktam megkenni tojással), és 175 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük. Ez a mennyiség 4 tepsit töltött meg.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós szezámmagos perec elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook