Sós rudak recept

Elkészítési idő 60 perc

A Sós rudak hozzávalói:
35 dkg liszt (lisztérzékenyeknek kukoricaliszt),
25 dkg margarin,
3 mokkáskanál só,
fél (kicsi) doboz tejföl.


A Sós rudak elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tetejüket tojással megkenjük, sajttal, szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk, derelyevágóval hosszú, vékony rudakat vágunk és megsütjük.

Dupla adagot érdemes sütni belőle!
Lisztérzékeny barátnőmnek már megsütöttem kukoricalisztből is, így is nagyon finom lett, csak kicsit nehezebb bánni a tésztával, mivel jobban törik.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós rudak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook