Sós ropi recept

A Sós ropi hozzávalói:
70 dkg liszt
25 dkg margarin
1 evőkanál só
2 evőkanál ecet
2 dl tejföl


A Sós ropi elkészítési módja:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük (nem jön fel a tészta). Kinyújtjuk annyira, hogy a duplájára fog sülés közben feljönni, és vékonyka rudakra vágjuk. Tetejére: tojás és sajt kerüljön. Előmelegített sütőben megsütjük. Akár 1-2 hónapig is eláll.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós ropi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook