Pörköltet hogy javítsam fel? (beszélgetős fórum)
4. Alessandro
2021. dec. 6. 16:48
A szódabikarbóna íze sós, tehát felfőzném egy kis víz hozzáadásával és kicsit bővebb levű lenne a pörkölt. Esetleg főzzél bele nyers burgonyát vagy tejfölt, azok is elveszik a sósságát a pörköltnek és úgy is finom lesz.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cicaanya)
2021. dec. 6. 16:48
Lapocka
2. cicaanya
2021. dec. 6. 16:45
milyen hús??
2021. dec. 6. 16:34
Sziasztok! Sertés pörköltet készítek, nem ma csinálom először, viszont olvastam, hogy pici szódabikarbóna hozzáadásával gyirsíthatom a hús puhulását. Véletlenül többet szórtam bele a késhegyni mennyiségnél és most érződik a szafton a szódabikarbóna íze. Mivel lehetne javítani rajta?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Lehet csirkemellből pörköltet csinálni? Ha igen, hogyan?
- Csiperke gombából pörköltet hogyan kell készíteni?
- Mivel javítsam fel a tortakrémem ízét?
- Hogyan javítsam ki a hűtőm rozsdás sarkát?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?