Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Pörköltet hogy javítsam fel? fórum

Pörköltet hogy javítsam fel? (beszélgetős fórum)


1 2
2021. dec. 6. 16:48
A szódabikarbóna íze sós, tehát felfőzném egy kis víz hozzáadásával és kicsit bővebb levű lenne a pörkölt. Esetleg főzzél bele nyers burgonyát vagy tejfölt, azok is elveszik a sósságát a pörköltnek és úgy is finom lesz.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cicaanya)
2021. dec. 6. 16:48
Lapocka
2021. dec. 6. 16:45
milyen hús??
2021. dec. 6. 16:34
Sziasztok! Sertés pörköltet készítek, nem ma csinálom először, viszont olvastam, hogy pici szódabikarbóna hozzáadásával gyirsíthatom a hús puhulását. Véletlenül többet szórtam bele a késhegyni mennyiségnél és most érződik a szafton a szódabikarbóna íze. Mivel lehetne javítani rajta?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook