Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Sorsfordító üzenet fórum

Sorsfordító üzenet (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Sorsfordító üzenet

11. 92422a8764 (válaszként erre: 8. - Mothertiger)
2011. ápr. 6. 15:43
Néztem a tv-ben is a hölgyről szóló riportot a híradóban volt és valami hasonló betegségeket lehet összeszedni és van még ilyen munkahely sajnos:(
2011. ápr. 6. 14:40

Hú, nagy műveletlen paraszt lehetek, hogy én erről még nem hallottam. Az viszont tény, hogy Magyarországon bizony ez a helyzet. Többen is vannak az ismerősi körömben, akik szintén nem álmaik munkahelyét kapták ki... Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, mivel azok, akik tenni akarnak, túl kicsik hozzá, akik meg tehetnének mindez ellen, nem akarnak...

Egy ilyen helyzet egy részlete az egész káosznak, amely az országban uralkodik. Valamiért már meg sem lepődtem a sztorin.

Mindenesetre köszönöm, hogy megírtad a cikket! :)

2011. ápr. 6. 14:28
Férjem is tavaly 2 pirosbetűs ünnepen dolgozott. Az idén március 15 - én is kellett volna. Szabadságot kért..
2011. ápr. 6. 11:56
Én nyolc órában voltam, 3 fokban dolgoztam. Igaz, hogy nyolc órában csak másfél hónapot... Aztán meg négy órában voltam ugyanebben a hőmérsékletben 2 hónapot. Eredmény: kismedence-gyulladás, tüdőgyulladás, sorozatos antibiotikum-kezelések. :(
2011. ápr. 6. 11:11

Gratulálok a cikk megírásához. Én is láttam a televízióban és nagyon felháborított, hogy milyen körülmények között zsákmányolták ki az ott dolgozókat. Remélem, hogy a nyilvánosságra hozatallal - vállalva annak minden következményét - a szerencse is mellé áll és sokkal jobb munkahelyet fog kapni, nem beszélve arról, hogy talán volt munkatársai is nagyobb odafigyelést kapnak.

Nem ennyire borzasztó körülmények miatt, de decemberben én is - hatodmagammal - egyik pillanatról a másikra ki lettem rúgva, miután munkakörünkből adódóan ellent mertem(tünk) mondani szabálytalan intézkedésekre való kényszerítés-sorozatnak. Azt hozzá kell fűznöm, hogy nyugdíjasként dolgoztam teljes munkaidőben, mert az anyagiakra fiatalon megözvegyült fiam és félárván maradt unokám támogatása miatt is szükségem volt. Ez a támogatás sajnos a nyugdíjból már nem megy, munkahelyet hiába keresek, ezzel a korral már sehol nem kellünk. Pedig a munkakedv és az energia még rendelkezésre áll.

2011. ápr. 6. 11:11
sajnos túl sok Hortenzia van még Magyarországon embertelen körülmények között dolgoztatva!!! :(
2011. ápr. 6. 10:56

Igen én is hallgattam a folytatással együtt,s szurkolok Érte nagyon...örülök,kapott hasonló munkát. Emberibb körülmények közé csöppen(hetet)t.A bátor Hozzállása (amiért a Többiekért is kiállt)+ előtt tisztelettel adóztam,úgy mint a Rádió felelősségteljes Véleménye miatt is.


Nekik is gratulálok,Neked,is hogy megírtad.

2011. ápr. 6. 10:46
Elkeserítő, hogy az emberek jó részének nincs munkája, akinek meg van, azt embertelen feltételekkel alkalmazzák.
2011. ápr. 6. 10:43
Igaz,DE azt hiszem szerencsés helyen,szerencsés időben hangoztatta a véleményét.próbálná meg ezt pl az én anyukám,aki egy nagy multinál dolgozik.Vagy még sokan mások,akik ilyen munkahelyen dolgoznak,szó szerint,mint a gépek.Csak a gépek nagyobb törődést kapnak,mert azokat hűtik,az én anyukám meg ott áll a 60 fokban...mert a légkondi túl drága.És aláíratják velük a papírt,hogy pl március 15-én a dolgozó saját kérésére van benn dolgozni.és merje nem aláírni,már repül is....sorolhatnám még.De zat hiszem ez addig szélmelomharc,amíg az ellenörző szervek megvehetők.Mert nem igaz,hogy nem látják mi folyik a szemük előtt.
2011. ápr. 6. 10:28
Erről még nem hallottam.Érdekes volt a cikk,bizony van tanulsága.Remélem a hölgy azóta már méltó munkahelyet talált:)
2011. ápr. 6. 10:08
Fagyos, szürke szerda reggel volt, egyetlen dologban tért el a megszokottól: az éteren keresztül egy ismerős hangú, elkeseredett nő szavai melengették a lelkemet. Egy sms, ami országos botrányhoz vezetett, és ami megváltoztatta egy család életét.

Ugrás a teljes cikkre: Sorsfordító üzenet

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook