Sorra odalesznek a nagy színészek (beszélgetés)
Faye Dunaway 83 évesen. Aktív még de rémületes a sok arcplasztika miatt. A dokuja jó lett.
Ez az élet rendje azért még sokan életben vannak 90 felett is sőt aktívan. [link]
Ami szomorú rengetegen fiatalon elmentek.
Nem úgy értettem, hogy a fiatal színészek halála nem érint meg. Úgy értettem, a fiatal színészeket már nem zárom úgy a szívembe, mint a régi "nagyöregeket".
Valahogy régen mélyebb, nagyobb filmek készültek. Ma mintha futószalagon gyártanák őket, alig van bennük új. Pláne mély dolog.
Sokszor érzem, hogy teljesen hülyének néznek egy filmben, mindent a számba rágnak, mindent egyszerűen fogalmaznak meg, a mondatokat lerövidítik, nehogy gondolkodni kelljen a nézőnek, hogy mit jelentenek.
"A fiatalabb színészek már nem érintenek meg annyira. Az idősebbek meg sorra mennek el."
Talán mert jó színészek voltak, egyéniségek voltak, értéket képviseltek és maradandó alkotásokban szerepeltek.
Bőrrákkal küzdött és bulimiával, csak nem verték nagy dobra.
Azért hordott bő ruhákat, napszemüveget és kalapot hogy védje magát a napfénytől.
bocs,nem jól fogalmaztam
SAJNÁLNI FOGOM!!
egy színész halálától félek :Anthony Hopkinsétól! Meg fog viselni kissé.Hasonlóan sajnáltam Marie Fredrikssont,a Roxette énekesnőjét,fájt,hogy 1 koncertjüre sem tudtam eljutni :(
a többi csak megdöbbent,mind meghalunk egyszer,és ha megnézed,az a színész vagy énekes kevés,aki fiatalon hal meg ,ált szép kort megélnek.
Előbb-utóbb mindenki odalesz, te is. Én is. Imádtam, amióta az Annie Hallban megláttam (amit szerintem angolul is, magyarul is el tudnék mondani, annyiszor láttam.) Az összes interjúját, amit találtam elolvastam, meghallgattam. Megvettem a könyveit. Szomorú vagyok a halála miatt, de kevésbé, mint a tizenéves kaposvári "színészpalánta, Hajdu Lotti halála miatt.
Szeritnem Diane előtt is voltak hasonló kaliberű színészek, most is vannak, lesznek is. Csak a korábbiakat nem ismertük, ahogy az utánunk jövőket sem fogjuk.
" Minden végzet nehéz"
" Férjhez mész, mert azt mondtam !"
Ezeket biztos, hogy láttam. Nagyon tetszettek ! 🙂
Az ,,,Elvált nők klubja,,, a kedvencem.
Nálam mindent visz.
Nyugodjon békében.
🖤❤️
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Közismert színészek nevével
- Előadóművészek, színészek, énekesek szóláncban
- Magyar irodalmárok, képzőmüvészek, szinészek neve ABC sorrendben!
- Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk?
- Hogyan lehetne színészekkel ismerkedni?
- Írnátok olyan filmeket amik Európában (Olaszo., Fr.o.) játszódnak de vagy amerikaiak vagy amerikai színészek vannak benne?