Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sorra odalesznek a nagy színészek fórum

Sorra odalesznek a nagy színészek (beszélgetés)

1 2
tegnap 10:18

[link]

100 éves lesz hamarosan

nov. 13. 08:32
ez az elet rendje,hogy szuletunk es 1 nap meghalunk.
nov. 6. 07:46

[link]

Faye Dunaway 83 évesen. Aktív még de rémületes a sok arcplasztika miatt. A dokuja jó lett.

nov. 5. 20:29

[link]

ő is aktív még

nov. 5. 05:48
Aki születik az meghal, mégha nagy színész is.
nov. 4. 22:47
Igen valahogy így van
nov. 4. 10:55
nov. 4. 10:53

Ez az élet rendje azért még sokan életben vannak 90 felett is sőt aktívan. [link]

Ami szomorú rengetegen fiatalon elmentek.

okt. 15. 09:00
Születünk, meghalunk. Sajnos sok fiatal is.
28. barai
okt. 15. 08:46
:(
okt. 15. 08:43

Nem úgy értettem, hogy a fiatal színészek halála nem érint meg. Úgy értettem, a fiatal színészeket már nem zárom úgy a szívembe, mint a régi "nagyöregeket".

Valahogy régen mélyebb, nagyobb filmek készültek. Ma mintha futószalagon gyártanák őket, alig van bennük új. Pláne mély dolog.

Sokszor érzem, hogy teljesen hülyének néznek egy filmben, mindent a számba rágnak, mindent egyszerűen fogalmaznak meg, a mondatokat lerövidítik, nehogy gondolkodni kelljen a nézőnek, hogy mit jelentenek.

26. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 14. 23:22

"A fiatalabb színészek már nem érintenek meg annyira. Az idősebbek meg sorra mennek el."

Talán mert jó színészek voltak, egyéniségek voltak, értéket képviseltek és maradandó alkotásokban szerepeltek.

25. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 14. 23:20

Bőrrákkal küzdött és bulimiával, csak nem verték nagy dobra.

Azért hordott bő ruhákat, napszemüveget és kalapot hogy védje magát a napfénytől.

24. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 23. - Miss Angel)
okt. 14. 23:13
Pont hogy én nem jósolgatok előre semmi fölösleges rossz dolgot, ezért nem fogok ilyeneken pánikolni. Azt hittem te viszont az a típus vagy aki igen, de félreértettem, kösz a korrigálást. Amúgy vad idegen emberek halála engem se érint meg, és a jelenleg élők közül se sajnálok vagy irigylek senkit akit nem ismerek nyilván. De itt azokon volt a hangsúly akiket ismerünk. Pont hogy nem pörgetem magam ezen,eszembe se jut hogy lesz ilyen, semmi nem utal rá. A sajátomon se pánikolok, max a körülményeken. De bárkivel bármikor lehet hirtelen baleset, ezzel az erővel egész nap retteghetne mindenki, hülyeség lenne. Jó hogy te is így véled.
23. Miss Angel (válaszként erre: 21. - Kaliforniai tornádó)
okt. 14. 19:32
Te ezen pörgeted magad,hogy meg se éred? ez a pánikolás és ezt minden bántás nélkül mondom,mit pánikolnék olyan ember halála miatt ,ait nem is ismerek??? még a sajátomtól se,nemhogy a másétól ;)
22. Miss Angel (válaszként erre: 21. - Kaliforniai tornádó)
okt. 14. 19:30

bocs,nem jól fogalmaztam

SAJNÁLNI FOGOM!!

21. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 19. - Miss Angel)
okt. 14. 14:07
Én nem félek senki halálától előre, mert ha mázlim van meg se érem az elvesztését annak akit tényleg igazán sokra tartok és felesleges is lenne évekig ilyenen pánikolni amit lehet hogy át se kell élnem. Kijelentő mondatba meg pláne nincs értelme. Amúgy mindannyian szerethetünk a nagy nevek közül többet is ízlés szerint.
20. semleges (válaszként erre: 19. - Miss Angel)
okt. 14. 13:02
Őt én is nagyon kedvelem de eszembe jutott Meryl Streep is.
19. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 14. 12:27

egy színész halálától félek :Anthony Hopkinsétól! Meg fog viselni kissé.Hasonlóan sajnáltam Marie Fredrikssont,a Roxette énekesnőjét,fájt,hogy 1 koncertjüre sem tudtam eljutni :(

a többi csak megdöbbent,mind meghalunk egyszer,és ha megnézed,az a színész vagy énekes kevés,aki fiatalon hal meg ,ált szép kort megélnek.

okt. 13. 16:14

Előbb-utóbb mindenki odalesz, te is. Én is. Imádtam, amióta az Annie Hallban megláttam (amit szerintem angolul is, magyarul is el tudnék mondani, annyiszor láttam.) Az összes interjúját, amit találtam elolvastam, meghallgattam. Megvettem a könyveit. Szomorú vagyok a halála miatt, de kevésbé, mint a tizenéves kaposvári "színészpalánta, Hajdu Lotti halála miatt.

Szeritnem Diane előtt is voltak hasonló kaliberű színészek, most is vannak, lesznek is. Csak a korábbiakat nem ismertük, ahogy az utánunk jövőket sem fogjuk.

17. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Kedvesenfanyar)
okt. 13. 11:10
Sokkal több film és Sorozat van óriási a választék
16. ,zumba
okt. 12. 14:32
Ő is elment...Ketten is említetek filmcímeket, amelyek nekem is kedvenceim: Elvált nők klubja és a Férjhez mész, mert azt mondtam!
okt. 12. 12:52

" Minden végzet nehéz"

" Férjhez mész, mert azt mondtam !"

Ezeket biztos, hogy láttam. Nagyon tetszettek ! 🙂

14. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 11. - Globus)
okt. 12. 12:33
Szerintem úgy érti a fórumindító hogy az nem az ő stílusa amit a fiatalabb színészek képviselnek. Még nem volt elég idő megismerni, megszeretni, ezért nem is érinti meg úgy a halála. A legendákhoz meg már kötődik. Amúgy nyilván nem csak kor kérdése. Mert aki 5 éves kora óta sztár és 30 évesen meghal, már elég sok volt mögötte, volt egy kialakult szeretet a rajongók által, viszont aki későn lesz sztár 60 évesen és 61 évesen meghal, annak nyilván kevés idő jutott arra hogy milliók jól megismerjék. Ugyanakkor akinek kevés idő jutott sztárként, tényleg nem tudjuk mennyire lett volna szerethető a közönség számára, függetlenül attól hogy hány éves volt és független attól hogy a halála miatt szűnt meg a sztársága vagy csak csődött mondott, elege lett és befejezte a szereplést. Ja meg még betegség miatt is lehet.
okt. 12. 12:17

Az ,,,Elvált nők klubja,,, a kedvencem.

Nálam mindent visz.

Nyugodjon békében.

🖤❤️

okt. 12. 09:03
Nagyon szerettem a filmjeit.
11. globus (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 12. 09:02
Én sem vagyok mai csirke, de inkább a fiatalok halála érint meg jobban. Akik előtt lett volna lehetőség, tehetségesként. Nem várható el nálunk jóval idősebbektől, hogy megvárjanak bennünket...
10. barai
okt. 12. 09:00
:(
okt. 12. 08:44
Ez az èlet 💔
okt. 12. 08:36
Akik tesznek le valamit az aszalra, azok emléke sokáig él. Él!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook