Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Azon kész voltam.......ez majdnem olyan, mint mikor az orális szextől lehet-e terhes lenni.......:)
Mondjuk ha jobban belegondol az ember, akkor......de képtelenség.......na mindegy:)
:DDD
csak gyorsiban átfutottam, de........mindenesetre jókat mosolyogtam magamban:)
Régebben ezek is voltak amiket imádtam:
- ubuka/uborka
- boboz/doboz
- lillamos/villamos (néha még most is)
- paracsizom/paradicsom
- vadok/vagyok
- saftos husi/pörkölt
....és még sorolhatnám, de hírtelen ennyi jutott most eszembe:)
Mivel megfeleltem a tb általi finanszírozás feltételeinek, így maga a műtét/kórházi ellátás nem került semmibe:)
- kezdő súlynál 35 feletti BMI érték
- ebből minimum 10 értékcsökkenés
- minderről orvosi igazolás
- szülés/ek után érdemes, illetve fél év súlytartás ajánlott
- szétcsúszott hosszanti hasi izmok esetén és sérvnél szintén
Egyébként ugyan itt 270.000ft, de egy magánklinikán akár ennek sokszorosa is lehet!
Ez aranyos, véletlű:))))
Azt hiszem igen az is véletlű a tiéd volt:)))
Ahogyan az ikrek mondanák: véletlű volt, mint ahogyan az 5300-as ha jól emlékszem:DDD
Majd megkuksizom...
De ez már nagy haladás nem?Lassan de biztosan gyógyulgatsz hála az égnek!!!!
Lehet egy "durva" kérdésem???
Pssszt, most épp kalózkodok!:DDD
Mivel már csak havonta 1x szoktam, így sok a meló:)
Köszönöm szépen, alakulgat:)
Van fent frissebb kép, bár most már nem nagy változást mutat. Csak ez a fránya puffadás múlna már el...........viszont 99%-ban ki tudok egyenesedni!:) Apró örömök:DDD
:DDDD
na igen....
pici-poci hogy van????
Bizony, azt hiszem kiélheted magad a csajoknál!:) Remélhetően engedik majd:DDD
Szegény Norannát lehet most elüldöztük, de mit tagadjam ha módom volt rá simán megnéztem.........gyere Csajszi ezért ne hagyj itt minket!:)
Sziasztok!
Nekem még a fehér/törtfehér és bronz, vagy barna árnyalatai tetszenek:)
Nálunk a fehér/törtfehér mellé zöld volt, bár szerettem volna még egy kis rózsaszínt is belecsempészni:DDD.......de végül kaptunk zöldes árnyalatú rózsákat, így kimaradt.
Sziasztok!
Kellemes napot mindenkinek....
Salgótarjánra visszatérve, azért kedves hely nekem mert ott születtem és 12 éves koromig ott éltünk és én szerencsére nem beszéltem soha tipikus nógrádiasan:)))
Esküvői színekből meg ha választanék akkor vagy fehér rózsaszín vagy fehér-zöld kombináció lenne.Bent annyi lagzit láttam már és volt olyan szép dekoráció, teszek is fel a képet arról ami a legjobban tetszett....
A kicsinek csak a számítógép.
A nagy sportfüggő (foci, tenisz, F1)
A férjem pedig nagy ezermester:)
Szóval passz:S