Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Sonkás-spenótos fusilli recept

Sonkás-spenótos fusilli recept

A Sonkás-spenótos fusilli hozzávalói:
10 sonka
50 dkg fagyasztott parajpüré
50 dkg fusilli
10 dkg füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
5 dl főzőtejszín
1 ek. olívaolaj
1 ek. liszt


A Sonkás-spenótos fusilli elkészítési módja:
A sonkát és a sajtot kisebb kockákra vágjuk, a tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. A sonkát az olajon kicsit megpirítjuk, majd rátesszük a kiolvasztott parajpürét. Hozzáadjuk a sajtot, rányomjuk a fokhagymát és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tejszínt kikeverjük a liszttel, a spenóthoz adjuk és összeforraljuk. A tésztával tálaljuk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A sonkás-spenótos fusilli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook