Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sonkás-sajtos zöldségfelfújt recept

Sonkás-sajtos zöldségfelfújt recept

A Sonkás-sajtos zöldségfelfújt hozzávalói:
25 dkg sonka
2 csomag fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, répa, borsó, karfiol)
2 kis pohár tejföl
3 tojás
vaj vagy olaj
só, bors, fokhagyma
sajt


A Sonkás-sajtos zöldségfelfújt elkészítési módja:
A sonkát felcsíkozzuk és egy kevés vajon megpirítjuk. A zöldségeket félpuhára pároljuk. A tojásokat a tejföllel és a fűszerekkel habosra kavarjuk. Egy tűzálló tál alját kikenjük a sonka zsírjával és teszünk is bele egy kevés sonkát. A többit hozzákeverjük a zöldséghez. Az egészet a tálba rakjuk. Leöntjük a tojásos tejföllel. A tetejét bőven megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb fél óráig, illetve addig sütjük, amíg a sajt pirosra nem sül.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sonkás-sajtos zöldségfelfújt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook