Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sonkás gombóc recept

Sonkás gombóc recept

A Sonkás gombóc hozzávalói:
50 dkg burgonya
3 ek liszt
2 tojás
10 dkg főtt sonka
tört bors

zsír a kisütéshez


A Sonkás gombóc elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, összetörjük, elkeverjük a liszttel, két tojássárgájával, 10 dkg darált főtt sonkával, törött borssal, sóval, és végül a tojásfehérjékből vert habbal. A masszából gombócokat formálunk, kissé ellapítjuk és forró zsírban kisütjük őket.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sonkás gombóc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook