Sokat fingik a barátnőm mit lehet ez ellen tenni? (beszélgetés)
Legközelebb tarts oda egy ön/gázgyújtót. Meglásd lángot fog lövelni
Ha hiszed ha nem, erősen gyúlékony gáz
Katonasági tapasztalat :)
Többféle változatban létezik, apró különbségekkel, most ezt találtam meg elsőre:
"Japán és kínai elmentek fingani, japánnak sikerült, kínai kiterült. Ajjajaj meghalok, síromra írjátok: itt nyugszik kínai, ki nem tudott ..."
Szerintem rűgd ki, főként ha már többször figyelmeztetted.
NEmcsak kellemetlen, de mindenütt leéget.
Fingj vissza egy nagyobb, hosszabb (büdösebb), vágatlant! :-D
Úgy kell neki! Ebből majd tanul!
Kellemetlen lehet neked különösen ha rendszert csinál belőle
Régi főnököm mesélt egy történetet, abban szerepelt hasonló
Hogy szavaiddal éljek, fingásnak indult aztán lett belőle egy nagy
xxar. Nehogy "úgy" járj :)
Érdekes.
Kulturált ember ezt megtartja a mosdó magányának. Nem pedig azoknak, akiket elvileg szeret és tisztel.
Soha nem tapasztaltam, hogy más ilyet tenne emberek előtt, sem a családban, sem párkapcsolatban.
Kérdező, eléggé kulturálatlannak tűnik a lány viselkedése. Szerintem szépen beszélj vele és mondd el, hogy ez téged zavar, taszít és többé ne tegyen ilyesmit előtted.
Hát akkor Kacsahercegnőnek van igaza.
Én azt is furcsállom hogy valaki szándékosan tud nagyokat durrogtatni, mert én még kicsiket sem.
Bár én egyedül élek, de úgy tudom, kapcsolatban nem egymás bosszantására szoktak az emberek szórakozni, hanem egymás örömét gyarapítják. ha barátnőd tényleg ennyire megrekedt a fejlődésben, küldd el, vagy hagyd ott!
Belekben a túlzott gázképződés emésztési problémára utal. Ezen nem nevetgélünk, nem mérgelődünk, nem szégyenkezünk, hanem kiderítjük milyen emésztési gonddal küzdünk. Ha kizárjuk a puffasztó ételeket mégsincs változás, orvosi segítséget kell kérni mert egy kezeletlen emésztési probléma súlyosbodni fog és nem akkor kell rohangálni amikor már nagy a baj.
Minden ember pukizik természetesen 1-1 picit, amit mások észre sem vesznek. Aki valóságos sortüzet ad le rendszeresen, azt érdemes komolyan venni.
Nem, nem normális,,ha valami baja van azért,,ha meg simán csak bunkó akkor azért.
Azonkívül ,hogy szólsz neki nem sok opciót látok.
Úriember a szellent szót használja a nyilvánosság elött
Feltételezem nem direkt csinálja, fokozott bélgáz termelődés
Szerinted hogy fojtsa vissza?
Max. kimehet a lakásból meztelenül, az meg még kínosabb
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- :D Barátnőm megkérte a kezem, de nem vagyok leszbikus. Hogy lehetnék az? :D
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- Lehet bajom attól, ha a barátnőm 1 éves kislánya belepisil a medencébe?
- A pasim szerint azért nincs barátnőm, mert ribisen öltözködöm. Ez igaz lehet?