Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sokat fingik a barátnőm mit lehet ez ellen tenni? fórum

Sokat fingik a barátnőm mit lehet ez ellen tenni? (beszélgetés)

1 2
32. Zalma
febr. 5. 08:37
Álptalában a tejes től van.
febr. 4. 06:30
Sok gyomorsav vagy étel intolarencia is okoz fokozott gázképződést. Javasolj kivizsgálást!
30. Regin_a (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 21:05

Legközelebb tarts oda egy ön/gázgyújtót. Meglásd lángot fog lövelni

Ha hiszed ha nem, erősen gyúlékony gáz

Katonasági tapasztalat :)

29. libikóka (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 20:20
Jaj ne már.🦨🦨😁
febr. 3. 19:38

Többféle változatban létezik, apró különbségekkel, most ezt találtam meg elsőre:

"Japán és kínai elmentek fingani, japánnak sikerült, kínai kiterült. Ajjajaj meghalok, síromra írjátok: itt nyugszik kínai, ki nem tudott ..."

27. globus (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 19:33
Fantasztikus. Rendezzetek versenyt, ki tudja jobban elgázosítani a szobát.
26. alinka01 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
febr. 3. 19:13
Így igaz! Bár fiataloknál kevésbé jelentkezik, de a gyomorsav-túltengés, a reflux is okozhat bélgázképződést.
febr. 3. 19:06
És is adom mostmár neki rendesen.
24. globus (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 13:43
69-et hanyagold 😄
febr. 3. 13:39

Szerintem rűgd ki, főként ha már többször figyelmeztetted.

NEmcsak kellemetlen, de mindenütt leéget.

febr. 3. 13:23

Fingj vissza egy nagyobb, hosszabb (büdösebb), vágatlant! :-D

Úgy kell neki! Ebből majd tanul!

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Horex)
febr. 3. 13:18
Na hát már csak az hiányozna, hogy képen xarjon..
20. horex (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 13:04

Kellemetlen lehet neked különösen ha rendszert csinál belőle

Régi főnököm mesélt egy történetet, abban szerepelt hasonló

Hogy szavaiddal éljek, fingásnak indult aztán lett belőle egy nagy

xxar. Nehogy "úgy" járj :)

19. Pumpkin. (válaszként erre: 18. - Violet18)
febr. 3. 11:40

Érdekes.

Kulturált ember ezt megtartja a mosdó magányának. Nem pedig azoknak, akiket elvileg szeret és tisztel.

Soha nem tapasztaltam, hogy más ilyet tenne emberek előtt, sem a családban, sem párkapcsolatban.

Kérdező, eléggé kulturálatlannak tűnik a lány viselkedése. Szerintem szépen beszélj vele és mondd el, hogy ez téged zavar, taszít és többé ne tegyen ilyesmit előtted.

18. Violet18 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 11:34
Sztem túl érzékeny vagy. Minden expasim ilyen volt es ez odavissza mukodott. Sőt. Szüleim, tesóm detto.
17. lolita2112 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 08:34
akkor meg nagyon eretlen a baratnod!
16. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 08:23

Hát akkor Kacsahercegnőnek van igaza.

Én azt is furcsállom hogy valaki szándékosan tud nagyokat durrogtatni, mert én még kicsiket sem.

Bár én egyedül élek, de úgy tudom, kapcsolatban nem egymás bosszantására szoktak az emberek szórakozni, hanem egymás örömét gyarapítják. ha barátnőd tényleg ennyire megrekedt a fejlődésben, küldd el, vagy hagyd ott!

febr. 3. 08:17
Akkor a diagnózis az, hogy a barátnőd egy 14 éves fiú szintjén van agyilag, és nyilvánvalóan nem kíván változtatni. Ha ez zavar, az a megoldás, hogy szakítasz. Szívesen.
febr. 3. 08:13
Nem értitek. Nincs semmilyen problémája és többet se fingik mint más ember. Egyszerűen csak direkt előttem, rám csinálja és még jót röhög is rajta.
13. 55Judit (válaszként erre: 10. - Kacsahercegno)
febr. 3. 07:58
Bevallom nekem is volt ilyen problémám, de én kicsit se tartottam viccesnek. Megoldottam. Ha az emésztésünk nincs rendben, azt megsínyli az egész szervezetünk.
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 07:55

Belekben a túlzott gázképződés emésztési problémára utal. Ezen nem nevetgélünk, nem mérgelődünk, nem szégyenkezünk, hanem kiderítjük milyen emésztési gonddal küzdünk. Ha kizárjuk a puffasztó ételeket mégsincs változás, orvosi segítséget kell kérni mert egy kezeletlen emésztési probléma súlyosbodni fog és nem akkor kell rohangálni amikor már nagy a baj.

Minden ember pukizik természetesen 1-1 picit, amit mások észre sem vesznek. Aki valóságos sortüzet ad le rendszeresen, azt érdemes komolyan venni.

febr. 3. 07:14
Trololololooo.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 07:01
Ha nem csak trollkodsz, akkor egyrészt beszéljetek komolyan. Normális a másik előtt pukizni, van akinek jobban, van akinek kevésbé. Van aki ezt kifejezetten szórakoztatónak találja, általában tizenéves srácok. De ha téged zavar, akkor mondd meg határozottan, ne hagyd, hogy kinevessen (?) amikor felhozod, nem 5 évesek vagytok. Az is lehet, amit a többiek írtak, hogy emésztési problémája van, amit nem árt, ha kivizsgálnak, ha még nem volt. Alapvetően még az sem jelenti azt, hogy az orrod alá kell pukiznia, és ha pl. valamilyen ételérzékenység, akkor lehet ellene tenni, de ha nagyon nem tudja kontrollálni, akkor is talán lehet egy fokkal diszkrétebben, szerintem ez nem nagy elvárás.
9. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 06:52

Nem, nem normális,,ha valami baja van azért,,ha meg simán csak bunkó akkor azért.

Azonkívül ,hogy szólsz neki nem sok opciót látok.

8. globus (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 06:50
Vegyél neki Iberogastot.
febr. 3. 06:23
De az is normális mikor fekszik mellettem, felém van a hátsója és úgy fingik vagy mikor felkel az ágyról is közbe fingik, konkrétan az arcomba! Azért ilyenkor csak vissza lehetne kicsit tartani, mert ez már gusztustalan.
febr. 3. 01:45
azert ezt szebben megirhattad volna.igaza van regin_a- nak.
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 23:06

Úriember a szellent szót használja a nyilvánosság elött

Feltételezem nem direkt csinálja, fokozott bélgáz termelődés

Szerinted hogy fojtsa vissza?

Max. kimehet a lakásból meztelenül, az meg még kínosabb

febr. 2. 22:45
Hát már fingani se lehet? Legyen inkább bélcsavarodása?
3. Sütikee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 22:38
Arra nem gondolsz hogy esetleg bélrendszeri problémái vannak? Igen kellemetlen ez, lehet hogy nem tudja benn tartani, sajnos vannak ilyen betegségek!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook