Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Aranka szorítok Neked!
Anita mi a helyzet a magolnivalóval?
Danina nagyon ügyes vagy ezért is és azért is!:DDDDD
Zsuzsi mikor lesz a parti?Keressünk még érdekes szavakat?
A többiek akik eltűntek jöjjenek elő!:DDDDDDD
Sziasztok !
Megyek a gasztródokihoz :-((( hiába a diéta ,a helyzet egy pillanatra sem javult. Szóval kíváncsi vagyok,hogy gyógyszerváltás ,vagy más vizsgálat következik. A sulyom már alig mérhető ,nem bír el a mérleg.
Anita roppant ügyes leszel DDD
Danina te is nagyon ügyeske vagy. Ezt nevezem szervezésnek.
Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben.
Szia!
Nálatok is ilyen meleg van még mindig?
Szia!
Duplán jó nap...
Már -2 kg :-))
Ezen kívül sikerült megszerveznem szombatra az adománygyűjtést,a miénken kívül 4 városból szállítunk teherautóval Felsőzsolcára élelmiszert és ásványvizet.Lebeszéltem a zsolcaiakkal is.
Mára megvan a jócselekedetem... Így reggel 2-től este 10-ig sok minden belefér :-))
Nálad mizu?
Szia!
Mi ujság van?
Drukkolok!:DDDDD
Biztosan sikerülni fog,mert okos vagy szorgalmas és kitartó!:DDD
Legközelebb valaki pesten tervez programot előzetesen egyeztessen velem :D, ha én megyek Vecsésre én is megteszem :).
Holnap vizsga, elértem a nem tudok tanulni állapotot..., lesz ami lesz :D.
Mindenkinek szépséges napot! Puszi
Szép napot hölgyeim.Tegnap kicsit elvoltam és szántam magamra is egy kis pénzt.ballagásra mükörmöt csináltattam.Hajam majd beszárítom és kész.Ruhát még néznem kell mert felsőm az még akad egy amit fel tudod venni a suliba de egy szoknyát vennem kell.30pár fokban nem mehetek nadrágba.De ma már a fürdőruha felső is elő került mert megégek.
Fogyi az megyeget igaz jön piroska és kicsit nagyobb az étvágyam de még így is csak 1700kcal a max amit megettem.De vissza kell fogni magam.megyünk nyaralani és addigra kéne még vagy 6-7kg-t fogyni.De tornázni is hogy a centik is menjenek lefelé.De ilyen melegben kinek van kedve.
Megyek én is...Apuka tükörtojást óhajt...
Aztán meg zuhany és csicsika, reggel 3-ra megyek, jó éjt mindenkinek!
Köszi Csajok, köszi, köszi.
Most mennem kell, de majd később még jövök és begyűjtöm a jobbnál-jobb ötleteiteket......:DDD
Hmmmm....
A hecsedli nekünk túl könnyű feladvány, mert a család kedvenc lekvárja.....:DD
Imáááádom és annyira jó, hogy a müllerben találtam cukormentes kivitelben, mert így legalább én is ehetek. :DD
Drakula kivehető műfogsora
:-))
Casanova rizsporos parókája
:DDDD
Anyukám sáfrányos marhaszügye,
Pékmester tönköly veknije,
Nagymamám hecsedli lekvárja (csipkebogyó)