Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
A friss frizura is látható.
Na nem ilyen idilli az összkép ,csak ügyes lányom van:-)))
Azért az a 20 kg szerintem nagyon nagyon sok -sokk
Lehet, hogy butaságot mondok, de szerintem ennek az okát a lelkedben kell keresni.
Amíg donna-tonna voltam, mindegy, hogy milyen extra csinos és divatos ruha volt rajtam, sosem voltam elégedett a látvánnyal, mert önmagammal nem voltam elégedett.
Amióta fogytam, sokkal jobban érzem magam és akár azokat a ruháimat is büszkébben viselem, amelyekből itt-ott kilátszanak a hurkák (igaz azokat egyenlőre inkább csak itthon hordom!) :))
Mondjuk ha bemegyek a C & A-ba és a konfekció méreteknél nézek egy gatyát vagy pólót, akkor az min. 2-3 ezerrel kevesebbe kerül, mint ugyanezen üzlet molett osztályán! Felháborító nem?
Pedig nekem ne mondja senki azt, hogy egy 48-50-es molett ruhadarabhoz annyival több anyag kellene, mint egy konfekciós 46-48-as mérethez. Kizárt, hogy az anyag-ár arány ilyen mértékű ekkora különbségnél!
Aranka!
Meglestem a képeidet és az a kérdés merült fel bennem, hogy téged mi vezérelt egy olyan fórumra, melynek az a címe, hogy SOK! súlyfelesleggel küzdők.!? :)))
Nagyon csini vagy! Vagy megpreparáltad a képeket?
Ez szerintem csak akkor igaz, ha lelkileg is teljesen elfogadja a változást a külsőjén. Én sokáig harcoltam, de még sosem sikerült elfogadnom, hogy ilyen lettem (amit persze magamnak köszönhetek).
Csontika én sem leszek, hisz soha nem is voltam, de olyan sem szeretnék maradni, mint amilyen most vagyok.
Még sosem volt akkora erő bennem a kitartáshoz, mint amennyit most érzek. Mellesleg én is imádok enni, éppen ezért választottam az Update módszert!
Nincs éhezés és az édességet sem kell mellőznöm az életemből. :))
Azt mondjátok meg miért van az,hogy pl nagyon tetszik valami , de rajtam már nem .
Szulákot szoktam nézni ,hogy milyen elegánsan visel mindent . Pedig ő is egybe függő,nincs dereka ,nagydarab mindenhol.
Zsuzsa a nyarat én is utálom:-(((
Szeretném visszafogyni azt a 15-20 kilót és ennyi.Nádszál már úgysem leszek soha és nem életcélom,hogy sanyargassam magam.Én szeretek enni és élvezni az ízeket,jókat főzőcskézni,kipróbálni új dolgokat.Nem szeretném végigéhezni az életem hátralévő éveit,ezért elfogadom magam olyannak,amilyen vagyok.
Szerintem egy duci nő is lehet esztétikus.
Ja, vagy úgy! Ezer éve nem figyeltem, milyen a normális méret, mert általában ha bementem egy nem molett butikba, biztos voltam benne, hogy az én méretemben nincs ruha. Ezért be sem mentem.:))
Sokáig az előtt is értetlenül álltam, hogy a nálam is kövérebb, de csinosan öltözködő hölgyek hova járnak vásárolni, mire én is felfedeztem a molett butikokat (extrém árakon)! :))
Cselesen csináltattam lánykámmal pár fotót... ápol és eltakar címet is viselhetném... Apa telóján van a frizurás kép:)))este majd mutatom.
Az én lábam a 3. szüléskor nőtt meg. Különben mindig egyforma széles és hosszú volt.
Nekem a konfekció méret azt jelenti,amit még "rendes" méretet kínáló üzletekben meg lehet venni.Azt hiszem ezek olyan 46-48-as méretek.Persze már vannak nagyobb méretek és speciális üzletek is,de én rendes üzletben szeretnék rendes méretű ruhát vásárolni!:DDDD
A cipő dologgal én is így vagyok.Az én lábam 36-37-es volt,most 38-39-es méretet hordok.
Nekem minden méretű ruhám van.10 éve még 36-38-as méretet hordtam.Most meg már jó ha a négyessel kezdődik a számozás!:D
Képzeljétek pont tegnap jött a nagylányom, hogy kéne neki új fitness gatyikat venni, mert kifogyta őket, mire viccesen odamondtam neki, hogy akkor majd jó lesz nekem! Erre ő addig nyúzott, hogy felpróbáltam és az egyik tényleg jó lett rám....:)))
Most van egy 40-es SZTRECCS fitness gatyám is...:DDD Igaz, hogy a gumi a derekán egy kicsit még szorítja az úszógumimat.:))
Mekkora a legnagyobb konfekció méret? Én idáig 50-52-es méreteket hordtam, mostmár vannak 46-os cuccaim is, de "márkától" is függ. Sajnos elég széles lábfejem van, így idáig a cipőim is 41-42-es méretben pompáztak, de mióta leadtam 13 kilót kifogytam azokat is és mostanában be kellett szereznem egy-két új darabot kisebb méretben.
Első terhességem előtt még 38-39-es méretet hordtam, igaz az már 16 éve volt. :)))
Egyébként én ezért háborúzom a nyárral! Ilyenkor nem takarja el a hurkákat, meg a csúnyaságokat a kabát, a pulcsi és a bő gatyi. :)))
Nem gondolkodtam soha a gyomorgyűrűn.Mindíg azt gondoltam,hogy ura vagyok a helyzetnek de azóta híztam cirka 50 kilót!Igazábol nem is nagyon érdekelt úgy 20-30 kiló feleslegig,mert szerintem egy duci nő is lehet csinos és dekoratív,nem kell mindenkinek piszkafaként élni.Igen ám de kezdtek kicsik lenni a konfekcióméretek és ez már zavaróan hatott rám!
Tavaly őszig még el is voltam magammal valahogy,de mivel minden évben elkapok valami takonykóros nyavaját elkezdtem Multitabs Immuno kúrát csinálni egyből kettőt!Nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt voltam és persze zabáltam megállás nélkül.Egyből fel is ugrott tizenöt! kiló úgy három hónap alatt,amit azóta is próbálok leadni.Jelenleg elértem a vágósúlyt,de nem adom fel!Vissza kell fogynom a konfekcióméretig!
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez a fajta időjárás teljesen bekábít! :))
Pedig millió dolgom lenne....
Hú, akkor belehúzok a fogyiba, hogy mire ideérsz már karcsú legyek! :))))
Egyébként meg gyere nyugodtan, szívesen látlak! Ha akarod priviben elküldöm a pontos címem. :))
Össznépi duci-buli! Mit szóltok?
Szia!
Napsütéses délutánt! :)))
Sziasztok!
Szép délutánt mindenkinek.
Mikor többet nyomtam 120-nál komolyan elgondolkodtam azon, hogy mostmár inkább hízok még pár kilót és akkor kipróbálhatom a gyomorgyűrűt, de aztán letettem róla és inkább elkezdtem fogyózni. :))))
Különben is írtózom attól a gondolattól, hogy valami mesterséges cucc legyen bennem, na meg az anyagi vonzata sem kis piskóta!
Nem véletlenül van fenn rólam csak arckép. :))))
Amúgy én mindig rövidebb távú célokat tűzök ki magam elé, mert így könnyebb. A mostani cél, hogy nyárra már csak dupla számból álljanak a kilóim. Persze, ha hamarabb összejön, annak mégjobban örülnék. Aztán megint egy újabb cél tűzök ki, stb.....
Az én gyomrommal sincs minden rendben. Túl sok kaja fér bele...:))
Majd megpróbálom összeszűkíteni. :)