Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Általános vagy közép? :DD
Köszi. Andrea most hozta haza a ballagási blúzt ami kicsi:((( ráadásul nincs beavatva az anyag, és a nyakkendőt ami Ábr. kezdődik.
Anita Bea jó anyósok lesztek !
Jó étvágyat a törpicsekeknek!:D
Szerintem Aug., ha a magyar ABC-t nézzük
az én drágám is most tömi :). Puszi a Hercegnek is :)
Lányok abc sorrend hogy van? Aug. Ábr. szerintetek kiaz első ?
puszi mindenkinek,sziasztok-
Helló .helló-de mennem kell egy pici éhes szájat betömni májkrémes papával)))
Lányok!
Ha vkit még érdekel a recept, akkor a hazisuti.lapunk.hu-n megtaláljátok a diabetikus édességeknél rezgős-túrós néven, sőt van egy "tésztaalapú" változat is ugyanitt "joghurttorta sütés nélkül" néven.
Ja és még egy csomó jó diétás sütireceptet is találtok.
Érdemes megkuksizni!!! :DDD
Aranka tetszenek az új képek,Zsuzsi köszi a bíztatást)))Anita-hogy van a tündérke puszikálja a hercegem)))Ancsa képei is nagyon tetszettek,na és az új tagunk román számát is meghallgattam-nekem nagyon tetszett))
sziasztok csajok-mindenkinek üdv-na megvettem a rossmanos szűzies tbl-kat-csak a szüzességem vissza ne nőjjön tőle,ha nem fogynék))
Szerintem is inkább a vérnyomás. :DD
Ja és azt kihagytam, hogy én a félórás mélyhűtés után legalább 2-3 órára a hűtőben hagytam érintetlenül. :(((
Nehéz volt!!! :DDD
Én ezelőtt még sosem használtam semmibe zselatint, de ez elsőre sikerült. :DDD
Hidd el nagyon egyszerű!!!
Csak ne a zselatinos tasakon lévő utasításokat, hanem a receptben megadottakat követsd.
Szerintem vérnyomás.A vércukortól remeg és izzad az ember.
De az orvosi diplomám ezekre az esetekre nem érvényes!:DDDDDD
köszönöm szépen, ki fogom próbálni, csak a zselatinos cucmákok nem mindig sikerülnek...
Sokadik napon mikor hirtelen feláll az ember és megszédül az vérnyomás esés vagy vércukor esés?
Azért elküldtem a privit!
Ugye nem baj? :DDD
Ancsa én és a derék azt sem tudom mi az:(((
A recepteket nem lehetne kiírni ?
Köszi az ikerlányok nevében DDD
Különben a túró megromlott és így nem túrós süti lett..., azt hittem megőrülök...
nem ismerem, de jöhet a reci :)
További ajánlott fórumok: