Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Igen a két havi kaució fedezi a két havi bérleti díjat, de a rezsit nem.
Nem vészes az összeg, mert egy 28 nm-es lakásról van szó és tényleg alacsony a rezsi (a telefon direkt nincs bekötve!) de nem értem az ilyen embereket és a páromat sem. Hiába beszélek neki, ez már nem az első ilyen eset, de nem tanult az eddigiekből sem, sőt ilyenkor én vagyok a rossz, mert ba....gatom, hogy intézkedjen.
Most is csak már akkor szólt, mikor már a rezsit se tudták fizetni a lakók.
Sajnos sok mindent nem tudsz tenni.
Fizettek kauciót, mert esetleg abból a veszteséget egy kicsit lehet csökkenteni,de szerintem a tartozás behajtása szinte lehetetlen.
Az anyósomék is ezzel foglalkoznak,mármint bérbe adnak és nekik is volt már hasonló esetük.
Ők már ennyire nem toleránsak.Ha nem fizet a bérlő,azonnal felmondanak és a kaució fedezi a költségeket így ők nem buknak.
Nem fogyis téma, de kíváncsi lennék a véleményetekre:
Van egy mini lakásunk Pesten, amit kiadtunk. Az albérlőkkel egy évig semmi gond nem volt, majd a munkáltatóra hivatkozva (építőipar) nem fizettek bérleti díjat, később már rezsit sem. Párom várt két hónapig, mert hitegették, hogy fizetni fognak, meg mert pár hónapos csecsemővel nem akarta őket még februárban az utcára tenni. Mostmár mi sem tudjuk nélkülözni a pénzt, így küldtem nekik egy fizetési felszólítást, amiben közöltem, hogy ha 8 napon belül nem fizetnek, akkor rendkívüli felmondást fognak kapni. Ezek után drága naiv uramat azzal etették, hogy hétvégén hazautaznak vidékre és megszerzik a pénzt, majd visszajöttek egy hét múlva, hogy mégsem tudnak fizetni ezért kiköltöznek, de a tartozásukat vmilyen módon leróják. A lakásból elvitték a cuccaikat és egy darabig még elértük őket telefonon, de mostmár azt sem hajlandóak felvenni, hiába hívjuk őket ismeretlen számokról.
Szerintetek?
Még a felmondást meg sem kapták, ma fogom nekik utólag postán a bejelentett lakcímükre elküldeni.
Páromnak mondtam cserélje le a zárakat, mert állítólag még hagytak a lakásban személyes cuccokat, de nem történt meg a lakás átadása és a kulcsok is még náluk vannak.
:DDDDD
Gondolom most nem vagy, mivel megjöttem. :((
Pedig esküszöm én forrón szeretem a kását!!!! :DD
Majd nézek valami jobb minőségű édesítőszert hátha nem lesz vele gond.
Ez sem volt gázos,duplán update!:DDDD
Zsuzsi! Úgy látom krülgetjük egymást mint macska a forró kását!:DDDDD
Ha én jövök Te mész,amikor én megyek Te jössz!
szép reggelt mindenkinek.látom kicsit megültünk.
kitartás lányok.
Hát ha senki, akkor én is elköszönök!
Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat kívánok! :DDD
Na látom megint semmi mozgás....:((
Mindenki eltűnt? :((
Örülök, hogy ízlett!
Ha gondolod legközelebb édesítsd cukorral, csak akkor ne csodálkozz, ha haragudni fogsz a mérlegre. :DDDD
:DDDDDD
Jó kis desszert, mi? :DD
Ez azért lehet, mert nincs hozzászokva a szervezeted az édesítőszerhez, amikre alapjáraton igaz, hogy nagy mennyiségben hasmenést okozhatnak.
Akkor Te eddig kimaradtál az ezzel kapcsolatos érdekes szitukból? :DDD
Jó Neked.
Most elköszönök átadom a helyem a csemetének.
Megyek készítek neki holnapi teát ,szendvicset.
Jó éjszakát !