Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Skót krémes recept

A Skót krémes hozzávalói:
45 dkg liszt
6 dkg margarin
30 dkg porcukor
4 tojás
8,5 dl tej
2 vaníliáscukor


A Skót krémes elkészítési módja:
Skót krémes: 30 dkg lisztet,6 dkg Rama margarinnal,5 dkg porcukorral,1 egész tojással,1 dl tejjel összegyúrjuk.3 lapot sütünk belőlle. Krém: 3 tojássárgáját,25 dkg porcukorral kikeverünk,néhány csepp tejet adunk hozzá és csomómentesen belekeverünk 2 vaníliáscukrot,15 dkg lisztet és 7,5 dl tejet. Tűzre tesszük és krémé főzzük. Ha megfőtt a tojások keménnyé vert habját keverjük óvatosan hozzá. természetesen ezzel töltjük a lapokat.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A skót krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook