Skizofrénia-vallás-ufónauták (beszélgetés)
nézd az a tény hogy a kezébe van a földbolygó és a gyerekorom bűneit is számon tartotta az nekem elég hogy ő isten!!nem olyan biztos az hogy isten annyira jóságos legyen mint az ahogy a hívők gondolják!!!
állandóan! ahogy te mondtad vízióim vannak!de mostanra már elértem azt hogy csend van ha én beszélek kintre is és bentre is!!!folyamatosan az ufónautákat látom!!hogy halucináció lenne??!én hiszek a természetfelettiben főleg ezek után!!
Az őrült nagyfokú intellektuális függetlenséggel rendelkező ember.
Ambrose Gwinnett Bierce
Így van !a hang a fejemben azt akarta nagyon sokáig hogy öljek!aztán meg azt hogy legyek öngyilkos!!és a halucináciok is olyanok voltak!pl.:több éjszakákon át fent voltam hogy védjem a családom!olyan volt mintha gázt eressztettek volna be a radiátoron keresztül!!!!az ebédem mozgó férgekké változott!este fekszek az ágyon és megjelenik egy hosszú karmú szörny és a beleimet kezdte ki húzgálni a hátsómon keresztűl!!megmondták az orvosok hogy az a szerencsém hogy különbséget tudok tenni a világok közt!azaz a htudom mi a halucináció!ha az egyáltalán?és hogy mi a valóság!!nemtalálok ki semmit!!!3-évnyi szenvedés után írom ezt!!és nem azért hogy sajnáljanak!!!
Miért szórakoznék??!egyszerűen keresem a többi skrizofént!hogy ők mit élnek meg-át!!!de úgy látom itt sem járok sikerrel!!nekem sikerült uralkodni felette!csak segíteni akarok a többi skizón!!!az orvostudományról meg csak annyit hogy sose fogják elfogadni a természetfölötti erőket!!!pedig ez a betegség máshogy nem lessz gyógyítható!!éppen ezért!!
nézzétek meg ezt a kis filmet:noltv.népszabadságon belül!ird be hogy skizofrénia!nagyon dúrva kis film!és ott proffok is megszólalnak!!!
szerintem orvosra lenne szüksége ,de egy az biztos nagyon jól mulatok a hozzászólásokon.
Melesleg én dolgoztam egy ilyen emberrel és mondhatom nagyon félelmetes volt az elméje:-((
Én mást tanultam, a skizofrénia nem gyógyítható, gyógyszeres kezeléssel szinten tartható, maximum.
De persze nincs mélyebb ismeretem a modern pszichó gyógyszerekkel.
A tudatalattit, kizárólag nagyon felkészült szakemberek bolygathatják, még a rendszerváltás után nyakra-főre alkották magyarországon az olyan "segítő" önismereti köröket, ahol nagy tudású "szakemberek" azt a módszert alkalmazták, hogy lerombolták a páciens személyiségét, felépíteni már elfelejtették, vagy nem udták hogyan kell.
Többen öngyilkosok lettek.
Modern gyógyszerekkel visszaszorítható és meg is szüntethető.
Pszichológus tanárom szerint a skizofrén ember a tudatos, és a tudattalan között ingázik.
Ezért veszélyes ha egyesek megpróbálkoznak felszínre hozni mások tudatalattiját, mert az nem hiába van ott ahol.
az a sajnálatos, hogy a kezelt is csak tünetenyhítést jelent.
:(
a skizofrének a saját rendszerük szerint élnek és gondolkodnak, ha neki azt mondta a béka , hogy szúrja ki a felesége szemét, kiszúrta volna( ilyen egy rendes ("skizo")nem tudja hogy helytelen amit tesz,
találkoztam olyannal aki a saját anyját késelte meg, mert a hang a fejében azt mondta, hogy az anyja a sátán...
jah értem, köszi a felviláositást:)
de a fórum inditó most együttérzést kér vagymit?! mert ha beteg,akkor segitségre van szüksége,de azt itt nem fogja megkapni,vagyis olyan segitséget,amilyenre neki lenne szüksége.
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Diagnózis: paranoid skizofrénia és ha nem az?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Veszélyes egy skizofrén ember?
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?
- Mit lehet tenni egy skizofrén nővel?