Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sír a baba fórum

Sír a baba (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Sír a baba

2010. aug. 4. 13:25
Most látom csak milyen régi ez a cikk, de nekem rengeteg erőt adott! 10 napos pici lányom sírós baba lett pár napja, és mivel első gyerek jöttek a "jó tanácsok"...én meg csak kapkodtam a fejem és ugyancsak sírtam a babával együtt... És igen, a neten is sokféle tanácsot lehet olvasni, de bennem mégis ez a cikk erősítette meg azt az ösztönös érzést, hogy a babámmal kell lennem, ha "szól". Érdekes micsoda megkönnyebbülést lehet most érezni...pedig csak alap dolgokat írt le a cikkíró.
2010. júl. 31. 10:25
nagyon jó ez a cikk, teljesen megnyugtatott! Nekem két ikerfiam van, most 7 hetesek,és az egyikük különösen éjjel, sokat sír. Én bizony felveszem és ha kell ringatom, több órán át keresztül, mert érzem, és tudom,hogy jó neki, még akkor is, ha tovább sír!!
2010. júl. 9. 10:26

Köszönöm a cikket!

Délelőttönként angyali babám délutánonként nagyon nyűgös és kemény harcaim voltak a környezetemmel a sok "jó tanács" miatt. Ez a cikk megnyugtatott, hogy ösztönösen én csinálom jól.

2009. aug. 7. 19:31
Régen nem olvastam ennyire jó cikket!
2007. máj. 29. 17:01
Azt olvastam, hogy egy gyerek 2 éves koráig nem tudja az érzelmeit kordában tartani, ezért a sok sírás hiszti. És olyan édes vígasztalni.....
2007. máj. 29. 16:59
Nekem három gyerekem van.Az első elég korán jött,még én is gyerek voltam.Nem tudtam mit kezdjek a babával.A másodikkal már sokkal türlmesebb voltam,és nem hallgattam senkire,csak a babámra.Arra hogyha szügsége van rám,akkor ottvagyok melette,hiszen 9hónapon keresztül összevoltunk"nőve".Nem volt más számára csak én.Aztán belecseppent egy ismeretlen helyre,tele idegen dolgokkal,érzésekkel.S csak egy biztos dolog van az életében,az anya.Volt hogy egéznap a kezemben volt a lányom mert ha leraktam,rögtön sírt.Nem tudtam-nem tudhattam mi baja van,csak azt hogy szügsége van rám.Most a fiam 11-éves,vele nem olyan szoros a kapcsolatom mint a lányommal(6-év).Tudja hogy bármi baja van számíthat rám.A harmadik babám 8-hónapos,imádjuk egymást,és már a szusszanásából tudom mikor mi a baja.Annyira összhangba lehet jönni velük.nincs elkényeztetve,csak nagyon-nagyon szeretve.
2007. máj. 29. 16:27
Két gyermeket és egy unokát neveltem fel.Nagyon jó ez a cikk.Ha első perctől kezdve megnyugtatjuk a gyermeket és biztosítjuk szeretetünkről a nap minden percében,másodpercében=boldog gyermek lesz és bízni fog aszüleiben.Ezek a szülők nem fogják megismerni a serdülőkor "borzalmait". A szeretet akkor is nagyobb lesz és ez lehetővé teszi a gyereknek, hogy őszinte legyen és bátran beszéljen a gondjairól, mert megértésre talál.Higgyünk ennek az írásnak! Ne hallgassunk senkire,mert az "anyai szív" tudja mit kell tennie.Ne hagyjuk magunkat eltérítenicsak azért, hogy valakit meg ne sértsünk.Kedvesen,de határozottan közöljük akivel kell, én vagyok az anyja, én tudom mi kell a gyerekemnek! Ezt mindenki elfogadja és nem lesz sértődés.Ha mégis ,a bébi mindenkit megbékít!Hajrá anyukák!!!!
2006. márc. 9. 14:28
Minden baba szokott sírni. Ez egy egyszerű tény. Egy síró babával bánni viszont korántsem egyszerű. Édesanyád szerint elkényezteted, ha túl gyakran felveszed. A legjobb barátod azt mondja, hogy szeretettel nem lehet elrontani egy kisbabát. A szomszédod szerint viszont a kisbabának meg kell tanulnia az önállóságot, különben örökké rajtad fog csüngeni.

Te csak ott állsz a szoba ajtajában, hallgatod a babád sírását, és nem tudod, mit is tegyél. Megszoptattad, büfiztetted, tisztába tetted a kicsit. Természetesen a legjobbat szeretnéd nyújtani, de pontosan mi is az a legjobb?

Ugrás a teljes cikkre: Sír a baba

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook