Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sinsayes függöny! fórum

Sinsayes függöny! (beszélgetés)

22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 14:21
Akkor szuper! Ha sikerül kinézni üzletben és olcsóbban megvenni neten, nyertél!
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - 55Judit)
szept. 3. 14:15
Nem, ez kész függöny! A tekercsesek métere min 2000 Ft.
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 14:07
Akkor nem tekercsből akarod levágatni, mert ezek méretre vágva kerülnek eladásra? Így nem csapnak be.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - 55Judit)
szept. 3. 13:57
A szélessége pont jó, csak a hosszából kell levágni!
18. 55Judit (válaszként erre: 17. - 55Judit)
szept. 3. 13:55

"nem lenne hátrány ha annyit vágnának le amennyit fizetsz"

Úgy értem, a függönytekercsből annyit vágnának le amennyit fizetsz. Helyben tudod ellenőrizni, a neten ezt nem.

17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 13:53
Abból persze el kell vágni, de a szélességét fizeted, és nem lenne hátrány ha annyit vágnának le amennyit fizetsz. Persze külön megfizeted a hosszbóli levágást is, de azon nem csalnak, mert nincs rajta haszon.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - 55Judit)
szept. 3. 13:49
A hossza 170 cm, nekem 135 cm kell!
15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 13:46
De a függöny hossza adott. Te a szélességét fogod levágatni.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - 55Judit)
szept. 3. 13:28
Az egyikből úgyis kell vágatnom a konvektor miatt a másik 2 pedig nem baj, ha kicsit rövidebb vagy hosszabb.
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - 55Judit)
szept. 3. 13:25
Lemaradt, hogy amit netes üzletben vágnak méretre, előfordul hogy szűken mérik. Én függönyt még nem, de raschel hálót, szúnyoghálót fóliasátorra már vettem, rövidre szabták midkettőt 2 külön üzletben. Annyiból volt szerencsém hogy így is használhatók voltak.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 13:22
valószínű jól teszed ha nem ugrassz bele. Ha látnál olyat ami megfelelne, nézd meg ugyanannak az árát a neten is ha megtalálod. Így már érdemes kiválasztani kettő közül az olcsóbbat.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 55Judit)
szept. 3. 13:20
Lehet, hogy akkor nem lesz függöny, azért ha megyek a városba megnézem a Sinsayben!
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 13:11

Ki tudja. Az én életem során többször előfordult hogy az olcsóbb lett a drágább. Mert én is mindig mindenből a legolcsóbbat vettem. Én is neveltem egy kisfiút, és nagyon szerényen kellett élnünk. De ahogy jónak látod. vedd hozzá hogy szállítási költséget is fizetsz.

Nekem sok évig nem volt függöny egy ablakon se. Ahol cicát tartanak, sok helyen szintén nincs függöny hogy ne tépje le. Gondold át, átmenetileg nem tudnád-e nélkülözni azt a függönyt valami fontosabb kedvéért, amíg nem tudnál egy olyat venni ami tényleg tetszik és jó minőségű is. Nem lebeszélés volt, csak gondolkodásra késztetés.😉🌼

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
szept. 3. 12:34
Köszi, csak az a baj, hogy ott nagyon drágák, munkanélküli vagyok, van egy fiam és minnél olcsóbban szeretném, átmenetileg talán megfelelne ez is!
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 55Judit)
szept. 3. 12:32
Igen, igazad van! Csak ennél olcsóbbat biztos nem találok!:(
szept. 3. 12:30
Köszönöm! Nekem a hálószobába kellene! Van 3 ablak, ketttő az utcára néz, ott egész nap be van csukva a palletta! Meg van mégegy amit "használunk".
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 12:01
Talán keress a környezetedben rövidárú, vagy függöny szaküzletet. Ha nem tudsz ilyenről, kérdezd meg AI-t, melyik közeli városban van.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 11:59
A legcélszerűbb az lenne ha saját szemeddel meg tudnád nézni, és nem neten rendelnél. Nagyon sokfélét láttam a képeken.
szept. 3. 11:57
A függönyök nagy része poliészter. Nekem van egy félig áttetsző, geometriai mintákkal díszített függönyöm. Szép is, a célnak meg is felel (kicsit szűri a fényt a nappaliban), nekem nincs kifogásom ellene.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
szept. 3. 11:48
Még gondolkodok rajta! :)
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 10:55

Azért kerestem rá, mert még nem hallottam róla.

"A Sinsay függöny a lengyel LPP cégcsoport legfiatalabb és legolcsóbb márkájának, a Sinsay-nek a saját tervezésű lakberendezési terméke."

Ebből lehet selyteni, kb. milyen minőség lehet. Bár az olcsó dolgok között is akadhat jó.

szept. 3. 08:38

Sziasztok!

Érdemes megrendelni? Milyen a minősége?

Köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook